FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN


igår var helt klart en av de beste dagene i live mitt. Å få leve ut en av mine største drømmer nemlig å graduate fra en ekte amrikansk high school med cap and gown og faktisk å få det diplome var helt fantastisk! Blir ikke mer amrikansk en dette. Dagen startet kl 7 på skola fordi vi skø øve til sermonien som var på kvelden,. kjempe koselig og se alle sammen igjen! Senere på kvelden gjorde vi oss klar. Først tok vi masse bilder, dro til skola og tok flere bilder. Hadde den omg følelsen under hele graduation fo rdet var akkurat som på film. Var så spend da vi ventet på og gå ut. Og det var sånn 5000 mennesker der med plakater og ballonger som gjorde det ekstra bra. Har ikke bilder av det men vertsfamilien min tok masse bilder av sermonien så legger det ut når jeg får de! Sermonien var akkurat som på film med taller og sanger. Mine 2 favorit øyeblikk var nå Summer sang "Long Live", alle reise seg, sang med og det var bare den stemmningen og følelsene under hele sangen! Også selfølgelig når de ropte opp navnet mitt og jeg fikk diplomet. Just as I dreamd it would be!

Etter graduation dro vi på grad night. Det var det alt fra gowcart, til vannskueter og masse mer. Hadde det kjempe koselig og jeg vant til og med en senior award!! men det var også veldig trist på slutten. Vi var der til sånn kl 4 på natta. Da alle sku dra skjønte jeg at dette er nok siste gang jeg ser mange av dem. Folk kom bort og ga meg klemmer og sa jeg burde holde kontak via facebook! love them all, og jeg kan ikke fate at dette året snart er over.. Det var ivertfall en perfekt avslutning på mitt high school liv med nesten alle de bra folka jeg har møtt.

Class of 2011!I fikk A på matte eksamen!! Herregud kor glad jeg ble når jeg åpnet infinent campus, og der var den. A, A, AAAAAA! haha er så glad nå for ikke og si sjokka. Alle som kjenner meg veit jo at jeg og matte ikke går sammen. Det er nesten ikke noe forskjel på matten her på fra hva den er i norge, eneste er at det er mye vanskligere og forstå siden alle formlene er på engelsk. Jeg fikk D forige semester, holdt på og stryke. Har holdt meg på C hele dette semestret men så bomma jeg på en prøve og tenkte " faen nå får jeg D igjen"... Og det ville jeg jo ikke så har gjort litt mer matte en vanlig ( aldri mer! ikke noe matte 3 året :D ) og det lønte seg jo! Nå venter jeg bare på at de andre eksamene skal bli lagt inn, kanskje jeg får A number 2????


Nå sitter jeg begravd i lekser, bokstavlitalt. Jeg har 4 finals imorra så er ganske stressa nu pluss at jeg tror aldri jeg har jobbet så mye i mitt liv. Eneste høydepunktene med dagen var class party som vi hadde i econ klassen min og american history. Kjempe kos begge to, men likte seff econ bedre. Crazy people , i am gonna miss you!

Mr Bennings small but crazy class! <3


Da var min siste mandag på north canyon over. Bare 4 dager igjen nå, sykt!! men idag har  vært en utrolig bra dag av mange forskjelige grunner:

<3 Jeg besto alle AIMS testene mine så nå er det 100 % at jeg skal Graduate !!!!
<3 Jeg fikk Yearbook a mi idag, sykt stilig!
<3 Senior prank på torsdag ( sier ikke hva det er ennå for det er så bra) !
<3 I helga Skal jeg til...... California!

Er sykt stilig med yearbook. Bilde mitt var jo der og alt. Eneste 2 minusene med det var at de ikke hadde tatt med quote mitt og bilde ser helt hemma ut!! jaja, jeg har ivertfall en. Også har jo også verdens søteste mennesker signert den, synes det er så koselig, spesielt når jeg dra hjem så kan jeg se på dette og huska tilbake til de gode stundene med alle sammen. Skal få mer underskrifter imorra siden jeg fikk den i lønsjen! Jeg hadde også senior talen min idag. Gikk utrolig bra og alle sammen sa jeg hadde den beste talen så va ganske fornøyd. Det rareste som skjedde idag var når ei i klassen min begynte og gråte som bare det under talen sin. Hun fortalte nemlig alle oss at hun var gravid.... stakkars jente, alle ble jo helt sjokka!Også vil jeg ønske alle sammen en herlig 17 mai! <3 miss u norway!
Okey kanskje jeg faktisk skal gi en skikkelig opptatering om hva jeg har gjort i det siste. Jeg kjenner at jeg må bli flinkere til og ta bilder! Har jo nesten ikke tatt noen i det siste men ska ta masse bilder nå den siste tiden så dere får se!  Denne månden har vært utrolig bra. Siden det er så kort tid igjen så har masse skjed for oss som er seniors. Senior ditch day hvar forige uka på fredag og da er vanlig på senior ditch day at du drar ut på torsdag. Jeg og Leslie dro til ei i klassen vår på senior party. Hvar sånn skikkelig american pie fest med diggert hus og alt så det var artig og oppleve. Ellers så har det vert Prom, Mothers day, masse bading ( 25 grader neste vær dag!! ) og senior spirit week.

Denne spirit uka har vært skikkelig dårlig, nesten ingen som gadd og kled seg ut. Må innrømme at jeg kun kledde meg ut på senior citizen day men heregud kor glad jeg er for at jeg gjorde det. Har aldri hatt en så morsom dag! Folk har kalt meg "granny" og oldies i hele dag og sagt kor bra kostymet jeg hadde. Hvar skikkleig morsomt og leke gammle pluss at alle fikk seg jo en god latter inkludert meg!
Stay tuned
Nå har jeg bare 6 dager igjen av high school! Jeg veit ikke helt om jeg skal være glad eller lei meg.. På en side så betyr det ferie og ikke mer skolearbeid. men jeg kunne ha faktisk ha gjort det hele sommern vis jeg kunne få være på skolen min litt til med alle folka. Jeg kommer til og savna alt med high school. Spiriten, sportene, skole nyheter og aviser og rett å slett hvordan high school er! Dagene mine er stortsett de samme,  å møtte Tiffany i gangen til første time og få kjeft fordi prater for mye. Møtte Jessica på badet før andre time og skravle om alt mulig på 5 min mens vi ser oss i speile. Sove i 2 timen med alle andre som holder på og død av Mr. S sine kjedelige timer. 3 og 4 timen hvor jeg alltid for en eller anna viking kommentar om norge fra folka der pluss at alle i begge klassene gir F i skola så lærerne er alltid crazy! Lønsj hvor jeg alltid står i køen med alexsandra mens vi klager på hvor dårlig lønsjen er. 6 time hvor Natasha, jeg og stephan alltid imiterer Mr Benning. Og selfølgelig 7 time med min awsome matte klasse. Digger alle folka der inne og vi har alltid et topic for vær gang. Pluss så har vi verdens beste lærere Mr Z som faktisk gjør matte lett og som alltid har en artig kommentar til alle. For ikke snakka om folk jeg møtter i gangene som fotball jentene mine. savner fotball sesongen så sinnsykt og sku ønske vi hadde det hele året! Det er skole dagene mine, å jeg kommer til og savna den så mye! High school har vært en helt fantastisk opplevelse og jeg har virkelig trivdes med å være senior på north canyon!!Time flyes when your having fun </3
When I was 5 years old, my mom always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn't understand the assignment and I told them they didn't understand life5 weeks left, let's make the most of it!!

Prom var en fantastisk opplevelse, akkurat som på film! Dro til frisørn får å fikse håret og jeg fikk jo verdens beste frisør! Han/Hun var jo en ekte dragquenn, sånn som er i las vegas! Han/hun gjorde ivertfall en fantastisk job med håret mitt og det holdt seg faktisk hele kvelden. Så dro vi hjem og tok lit bilder og etter det dro vi og spiste på Maggianos med noen andre folk. Har dessvere ingen bilder av det for jeg glemte jo selfølgelig kamera så vertsmor måtte kjøre tilbake og da va jo vi ferdig og spise..... typisk

Selve prom var fantastik! Hadde det utrolig koselig med masse bra folk! Fikk også snakka med mange som jeg ikke har sett på lenge. Har heler aldri fått så mange komplimanger for kjolen min før, selv folk jeg ikke kjente. En ting jeg kommer til og savna med usa er hvor utrolig koselig amerikanerne er! men det var som sagt et veldig klassisk prom,konge og dronning, red punsh og masse bra musikk! herlig kveld!
Stay Tuned


Long time no see! Nå er det akkurat 2 månder til jeg er hjemme i norge igjen, sykt ! Jeg har kun 5 uker igjen på high school.... Skulle vaktisk ønske det varte lengre for jeg virkelig elsker high school'n min. Fagene, folka, lærerne, high school spirit og alt. men før den tid har jeg 3 hovedting og se frem til  = Prom, Senior weekend og graduation!

Ellers så har jeg vært i Sedona med Kai og vertsfamilien hans. For å si det sånn så er Sedona en av de fineste plassene jeg har vært. Naturen og fjellene er helt utrolig. Det sånn skikkelig western feeling. Fjellene er røde og ser seriøst ut som skulpturer. Byen er også helt nydelig og alt ligner på en skikkelig sånn cowboy by. Så vis dere noen gang er i Arizona anbefaler jeg virkelig og dra ditt. Og vis du drar ditt burde du helt klart gå hicking i fjellene, helt fantastisk utsikt!
Stay Tuned

Da har jeg endelig fått senior tingene mine! Fikk 3 t-skjorter, kosebokse, shorts, genser og senior book. Har ikke bilder av klærne nå siden alt er til vask så det kommer senere. Fikk jo også en overaskelse i posten av verdens beste mamma. Hun hadde jo bestilt graduatin kort og et nydelig senior smykke til meg ilag med det andre! TUSEN TAKK <3 <3 Idag fikk jeg jo også kjøpt Proem kjolen min, den får dere ikke se før selveste proem som er 7 mai men jeg er så sykt fornøyd!!! gleder meg som bare det! Også vil jeg også si at denne uka skal jeg faktisk ta meg sammen å sende alle gavene og kortene som har ligget i skapet mitt i nesten 2 månder. Jeg er så utrolig takknemlig for alt av gaver og kort jeg fikk til både jul og bursdag fra både venner og familie. Alt er hengt opp på rommt mitt og jeg ser på det vær dag så ikke tro at jeg ikke setter pris på det for det gjør absolut!! men alle som kjenner meg hvet jo at jeg er utrolig latt og på 3 månder har jeg ikke klart og dra ned postkontoret og sende alt... men det kommer snart, lover!! <3


Også har jeg jo spring break nå! litt kjip at vi ikke skal til california alikavel for bilen er jo fortsatt øderlagt og alle andre er bortreist. men jeg klager ikke, LA er 6 t unna, jeg har fri og det begynner å bli skikkelig vartmt her! sommartider!!! <3


Har hatt en herlig uke med tiffany! Fredag dro vi ut og på lørdagen dro vi på badeland med familien hennes. Jeg overnattet også hos henne fra fredag til lørdag. Vi var oppe hele natten og så sikkert 4 filmer til sammen og spiste litt for mye snopp! Ellers så er det spring break snart og plannene mine for og dra til california er litt ødelagt siden vi ikke har bil lenger... Lang historie kort så var det en gal meksikaner som kjørte rett i bilen da vertsmor sku hente oss og den tar 2 uker og fikse. Veit ennu ikke om vi skal eller ikke men jeg håper jo selfølgelig på det beste!


stay tuned
Grunnen til at jeg er verdens dårligste blogger for tia er fordi jeg rett og slett ikke ehar tid! de 2 siste ukene har vært non stop. Forige fredag var jeg på Proem faschion show, Lørdag var jeg hos Tiffany hele dagen og på søndag  dro vi på Chucke cheese for og feire debbies bursdag. Utrolig koselig og crazy sted. Akkuart som du ser på film. Nå er det bare 1 uke igjen til spring break. Så er vi i april som betyr at det bare er 2 månder til jeg skal hjem.... det er så sykt at tia går så fort. Jeg gleder meg selfølgelig til og komme hjem men jeg bare kjenner at jeg ikke er klar ennå. Jeg vil ikke dra fra alt jeg har her og det skremmer meg at tia går så fort. og med tanke på alt som skjer de neste måndene kommer tia sikkert til og fly forbi som denne månden har gjort...

Denne uka har det vært spirit week igjen! Mandag var det neon day, tirsdag dress upp as waldoo day, onsdag mitch mas day og idag var det class coleur day with a splash of green. De andre dagene var ikke noe bra, var nesten ingen som gadd og kle seg ut så det va egentli bare kjedelig. men idag var det bra! Class coleur day er helt klart den betse dagen for da kler alle seg ut i fargene sine: Juniors å senior i hvit og gult mens sophmore og freshman er grå og oransje! Juniors og senior er helt hvil på pep rallyene som gjør det ekstra bra! Imorra er det purpel day og spring fling. Planene mine for denne uka er ennå litt uklare for jeg skulle egentli overnatte hos tiffany fra fredag til lørdag og på lørdagen skulle vi på badeland men hun er blitt syk så vi får se hun blir bedre eller ikke.

<3 Stay tunedI helga var jeg i Dara sin Bat-Mitsva! Hadde en utrolig fin dag også var det jo også veldig spenndene og oppleve en jødisk konfirmasjon! De hadde leid et utrolig fint sted nær innsjøen og alt. Det var akkuart som du ser på film, musiken, stolen opp i været osv. men gidder ikke skrive så mye så jeg lar heler bildene snakke for seg selv!Sorry for dårlig blogging men har ikke hatt så mye nytt og skrive om. Skole er sykt mye stress for tia siden jeg må ta alle 3 AIMS testene snart og vis jeg ikke består de får jeg ikke graduate.. Også skal jeg kanskje begynne på track. Hvet ikke hvordan det kommer til å gå siden jeg garantert kommer til og dø på første trening men jeg holder meg ihvertfall i form!  Ellers så har jeg mye og gjøre denne uka. På fredag skal jeg på kino, på lørdag ska vi på heste show og på søndagen skal jeg med hele vertsfamilien på maggianos! Idag var jeg på banquet med laget. Var så morsomt men også vedlig trist. Alle begynte jo grien når trenern vår begynte med talen sin. Var så søtt for de hadde jo skreve tale til meg og alt.  er så sykt at det bare er 3 månder igjen... Jeg fikk jo også verdens kuleste award!!

Stay tuned
Valentins day er så mye større her, sykt egentli. Buttikkene er dekket med hjerter, roser og rødt overalt. Og det er helt crazy på skolen, halvparten av de 3000 på skola mi hadde roser, diggre bamser, kaker eller et eller anna hjerte! Utrolig koselig egentli, a little love her and there. men selfølgelig for oss som er single er jo denne dagen bare nedtur. Hadde vi vært i norge hadde jeg ikke brydd meg men i usa er det faktisk akkurat som du ser på film.

Ellers så er skola det samme gammlet. Har også begynt på treningsentret så jeg kommer i form igjen. Gud som jeg savner friskhuset og jogging så ska bli godt og begynne igjen! Imorra er det siste basketball kamp pluss senior night. Så da er det black out som vil si at alle skal være i svart. Gleder meg!
06.00: Stå opp
06.30: Spise frokost
07.00: Kjøre til skola

07.30: Psychology
08:30: American Government
09.30: English 8
10.30: American history

11:30 - 12.00 Lunsj

12.00: Economic
13.07: Algebra 2

14.30 - 16.30: Softball
I går fikk vi oss en ny hund, Crystal!! Hun er så søtt! Tenk nå har vi 4 puddler. <31 = vært begravd i skole arbeid. 1 uke fra skola er jo verdens undergang. Ellers har jeg bestemt meg for og begynne på basball ( softball ) Sku egentli begynne på tennis men det var ganske kjedelig. Var på 2 treninger men det var ikke noe får meg, dessuten kjenner jeg noen av de på softball laget. Så jeg håper jeg kommer med på laget, tryout er neste uke! Ellers så er alt det samme gammlet.
2 = Jeg har blitt forelsket i Yogurt builderz, Beste i verden! haha, de som jobber der kan til og med navnet mitt!3 = Jeg å noen av jentene var og så på gutta våre spille playoff game. Jeg ble hentet av Jade i 7 tia. Så dro vi og henta Monica, Janet, jade, Brooke og Hanna. det var så kaldt igår, dere anner ikke. Jeg har tydligvis tatt med meg bodø hitt! Vi hadde alle 2 pledd vær og under hele kampen satt vi alle i en digger klynge. men det var utrolig koselig, litt som camping. men vi tapte dessvere som betyr at ingen av oss kom seg til state. Etter kampen dro vi på Qt for og få tak i hot chocolate! Ellers denne uka er det SUPERBOWL!! Detetr er utrolig stort i usa. Kan legge ut et eget innleg om det for det er helt sykt kor mye buttikkene og folkene forbereder seg til Superbowl!Stay tuned
Da var fotball season ferdig. Vi kom oss ikke til state men vi hadde en utrolig bra sesong, den beste på 15 år å jeg tviler ikke på at jentene vil gå til state neste år!! Litt kjipt at jeg var borte denne uka for jeg gikk glipp av den siste kampen, senior night, picture day og pizza night. Kommer til og savna fotballen så utrolig mye. Er så glad for at jeg fikk sjansen til og være med på dette laget. Har fått mange gode venner! Jentene sier jeg jo ikke hade til før om 4 månder og takk gud for det men jeg kommer virkelig til og savna treningene. Vi har den lag moralen og treningene er helt klart høydepunktene for dagen. Kommer til og savne alt, kjøre den gule skolebussen til bortekamper,  ha på meg jurseyen på fredager og følelsen av og være med på en high school sport! men vi har jo masse planer og vi ska trene etter sesongen siden vi kanskje ska på turnering. men uansett så har dette helt klart vært en av de beste opplevlsene her borte. I will never forget it!! <3

Sorry for dårlig blogging, men for og være ærlig så trengte jeg en liten pause fra alt. men det går mye bedre nå!! Har fått ordent opp i alt og va jeg ska gjøre er ennå ikke 100 % sikkert så jeg får se. men nå skal jeg slutte og klage, alt er jo mye bedre nå og jeg tror bare trenge litt tid. Nå er det bare 2 dager til HAWAIIII. Blir så sykt bra, har begynt og pakket og alt. Har ikke skjed så mye denne uka, fotball og lesker tar for det meste all fritida.. Imorra kommer det masse siden jeg drar på lørdag.. Hva synes dere om bilde btv, photo er helt klart yndlings klassen min! enste klassen uten lekser og som faktisk har noe artig og by på..stay tuned

De siste dagene har vert tøffe, helt klart de vanskligste jeg har hatt her borte. Er rart kordan ting kan endres seg så fort fra være supert til at det ikke er det lenger. men deg går mye bedre nå og vi har heldigvis ordnet opp. Det er selfølgelig noe jeg kunne gjort annereledes men akkuart nå får jeg bare leve med det. Jeg har fremdeles mye og glede meg til og mange månder igjen her.Jeg har fokusert mye på fotball og venner i det siste og det hjelper veldig! tusen takk for alle støtte jeg får fra både venner og familie der hjemme, you guys are the best! <3  men jeg har det bra, dette er bare en litt kjip periode. man må jo regne med det når man er på utveksling at livet ikke alltid er like bra. men nå skal jeg bare ta meg samme og glede meg til hawaii med 2 av verdens beste jenter !! Kjenner jeg trenger en liten pause nå til og bare slappe av og ikke tenke på noe anna også får jeg se hva jeg gjør etter det...
Som de fleste sikkert hvet har Leslie flyttet inn hos oss. Den forige familie hennes var på grensen til gal så da kom hun til oss. Så nå har jeg 2 ryddegale personer i hus. Kanskje mamme får ønske sitt oppfylt alikavell om at rommet mitt alltid kommer til og være rent når jeg kommer hjem?? men det er jo selfølgelig koselig og ha henne her! Girl power! Idag har vi vært på casino igjen hvor jeg var den første uka. De har jo verden beste mat der så alle 3 er helt oppblåst!  Nå skal jeg bare kose meg med 24, har jo blitt hekta siden Bonnie har alle sesongene! ha en fin dag


Stay Tuned
Har hatt en super men veldig tung første uke. Føles ikke ut som jeg har hatt ferie men som om alle har vært på skolen i flere uker. Igår sovnet jeg på golvet med hele 3 prosjekter som skulle leveres idag.. men har jo ikke bare nerdet. Jeg har foreksempel lært meg og lage verdens beste ommelet. Til dere der hjemme gled dere for Bonni kommer til og gjøre meg til den kokken! På onsdag dro jeg og noen venner på basketball kamp. Synn nesten ingen er og ser på for de spiller faktisk ganske bra. Fikk skikkelig one tree hill følelse. Hadde det bare vært en Nathan Scott på basketball laget hadde jeg kommet på hver kamp!!

Idag har vi hatt tie dyeing med laget. For de som ikke hvet va det er så farger vi skjortene våre med masse farger! ser sykt kult ut og min ble faktisk ikke så verst. Kan vise bilde når den har tørka. Vi fikk jo endelig NCHS genserne våre idag. Dere anner ikke kor mange folk som stirret på oss i lønsjen siden vi var 10 stykker med samme skjorte. men jeg glad vi endelig fikk de. Etter skola dro noen av oss på subway også dro vi for og se på JV. Etter JV spilte vi kamp, vi tapte noe som er så irriterende når vi er så nær. men nå skal jeg ta meg et langt bad, herlig med helg! So long norwayy

stay tuned
Tenk at jeg har vært her i over 3 månder nå! Time flies when your having the time of your life! Å for en dag jeg har hatt idag.. 5 t på sofaen foran tv med amrikansk junk food kan virkelig ta på. Neida, er jo ferie så da har jeg lov. imorra stater jo fotball igjen så da er det fult kjør. Tenk at det bare er 3 dager igjen av 2010, sykt! Gleder meg til og begyne på et nytt år. Kanskje jeg til å med klarer og holde nyttårs-forsett ?? men har jo masse planner i det nye året:

Hawaiii med Marianne og Ingvild! <3 <3
Kanskje State championship? <3
LA og Hollywood <3
Sedona med ingvild <3
Tennis eller baseball ?? <3
Grand canyon <3
Senior night <3
Prom <3
Graduation <3

pluss masse anna som jeg gleder meg til. Også selfølgelig alt jeg skal gjøre med mine amrikanske venner og familie.. love life and 2011!!
Stay tuned
Appel valley

Appel valley ligger i sør california mellom to av verdens sykeste byer: Los angeles og Las vegas. Los angeles ligger faktisk bare 1 time unna så jeg skal helt klart ditt i år!! Det bor ca 75 000 mennesker der.  Det er 350 soldager i året og tempraturen er på 30 - 40 grader vær dag!! Er så fornøyd med plasseringa. Trodde aldri jeg skulle få bo i california. Byen høres også veldig bra ut og har alt jeg ønsket mei! can`t wait!


Appel valley christian high school

Skolen min heter Appley valley Christian high school. Det er en privat skole. Skolen min er skikkelig søtt og den heler ikke alt får liten. Det er ca 250 elever som går på den. De har også alt som en vanlig high school har: baseball cort( sånn som man ser på film), cheearleders, maskot, mange forskjelige sporter, yearbook, homcoming, prom og masse mer. Har til og med fått sett timeplanen for hele året og alt jeg har drømt om med high school og sånt er der. Så jeg er fornøyd med skolen min, så jeg tror jeg kommer til og få et utrolig bra skole år!!


 

Sportene jeg kan velge mellom er:

Baseball
Softball
volleyball
Basketball
cross country

 

sports logoen og skole maskoten. The appel valley sun devils!!

Ps: stem på meg i blogg vs blogg  http://sommmmer.blogg.no/1283961077_blogg_vs_blogg_.html <3


okeii, først og fremst så var det utrolig kjipt og komme hjem. Var selfølgelg glad for og se noen av vennen mine igjen og sove i sin egen seng men da jeg så været her i bodø da vi landet kl 8 om morn var det bare sorg! Fra nesten 40 grader til 7, ikke noe for meg..

men over til USA, jeg har sinnsykt mye og gjøre for tia. Mamma sitter nå opp til ørene med telefoner om ambassaden og visumet. Tydligvis sender min underorganisasjon 2019 litt seint så vi må avtale dato så fort som mulig så de for sendt det. Jeg må også på skola får å låne historie og norsk bøker til neste år. Snakker om stress!! På toppen av det er jeg også syk. Snakker om uflaks. 2 timer før vi skulle på bussen til flyplassen igår fikk jeg matforgiftning. Har aldri vært så dårlig før, spyde jo både i bussen og på flyplassen. Flaut!!I miss Alanya !!

mammiii

Lenge leve streik!! Har ikke vert på skole på 5 dager, sola begynner og komme frem og det er snart sommerferie. Faktisk føler jeg at det allerede er det pågrund av streiken, håper den varer lenge. Idag hadde vi trekning tl eksamen og ingen på vg1 kom opp, herlig! ingen eksamen på meg i år.

Jeg har vert i Oslo med mamma i helga på explories møtte. Kjempe koselig tur. På lørdagen hvar vi i byen og shoppet i fin været. Tro meg for oss nordleninger er det luksus og kunne gå i byen i bare shorts og singlet. Explories møtet var faktisk ikke så ille. Fikk masse nyttig informasjon og erfaring fra en amerikaner og tiligere utvekslings studenter. Det hvar også utrolig koselig og møtte mange andre utvekslings studenter, håper virkelig vi treffes igjen snart! Nå skal jeg bare kose meg og nytte mine siste månder i Norge. Gleder meg til imorra for da skal jeg og jentene på kino og se Sex and the City 2, LOVE!!stay tuned

Å, nå merker jeg at jeg begynner å bli sykt utålmodig! Når får jeg familie?? Jeg har fått beskjed om at jeg har fått en men jeg veit ikke hvem de er. Begynner faktisk og bli litt redd for at de ombestemte seg eller noe eller at skolen ikke godtok meg. Det er mange som har fått familie nå og de er så heldig. Håper virkelig jeg får vite det snart!!

Ellers så er jeg ganske lei av blogging. Er så kjedelig å skrive hva du har gjort hver eneste dag, har liksom gjort det i nesten 1 år. Så fra nå av skal denne bloggen handle mest om USA, slenger sikkert med 1 innleg eller 2 avotil om andre ting. Så om USA så skal jeg og mamme som sagt til OSLO om 2 uker. 4 - 6 juni. Vi skulle egentli dra til ambassaden i samme slengen men de har ikke åpent på lørdag. Så derfor skal bestefar ta meg med til ambassaden. Han jobber i et flyselskap så det er så mye letter og reise med han. Stay tuned

Å, nå er jeg bare så utroilig glad, kan ikke beskrives! Fikk nemlig denne store konfoluten fra explorius om en eller anna test som heter SLEP. Hvar cd og masse papiere med også. Der sto det en del, men det som virkelig fikk meg i så godt humør hvar dette:

Dette er en test vi vanligvis ikke sender ut så tillig med siden vi nå har en familie som er interessert i å hoste dei må vi ha det slik at de kan sikre dei skole plass.
 
Skulle selfølgelig ønske at jeg viste noe mer, hvem de er, hvor de bor og alt det der. men jeg er så glad for at det er noen som vil ha meg. Har hvert ganske bekymret for at de ikke skulle finne noe til meg siden jeg har pels allergi. Gleder meg helt sykt til å finne ut hvor jeg kommer og hvem min host family er!!  Kan ikke være lenge igjen nå til jeg finner det ut
Jeg har nesten ikke blogget på 5 månder så det har jo skjed en god dell. Det største av dem er nok at jeg skal være utvekslingstudent i USA neste år så det er egentli hoved grunden til at jeg begynte å blogge igjen. Vil gjerne informere de som er interesert littegran om hva som har skjedd siden jeg skal bruke denne bloggen i USA. Så jeg får vell bare begynne fra toppenBegynnelsen
Jeg har alltid vert glad i å reise å hadde tenkt på og være utvekslings student lenge men trodde aldri det ville bli noe av. Så kommer jeg på vidregående og for masse ny informasjon som virkelig for meg til å tenke igjen. 2 av bestevennine mine , Marianne og Ingvild begynner også å tenke på dette og vi begynner og skjekke ut organisasjoner.

Explories
I begynnelsen gjorde jeg masse selv og fant ut mye på egen hånd siden jeg var redd for hvordan foreldrene mine ville reagere. Jeg ville være bombe sikkr på at det var dette jeg ville før jeg sa det til dem. Jeg så først på STS som er organisasjonen Marianne drar med. STS virket veldig bra men da jeg så katalogen til explorius var jeg ferdig. Det passet helt perfekt for meg. Det er en liten organisasjon som kun tar inn ca 200 fra vert land og de er veldig nøye på og fine rett familie.

Fortelle Mamma og Pappa
I første omgang sa mamma og pappa blankt nei! De skjønte virkelig ikke hvorfor jeg skulle dra bort 1 år. De kom med alle slags grunder om 1 år for lenge, borte fra familien min, for ung osv. Det var ganske tungt siden mange av vennene mine fikk lov til å dra og jeg var den eneste. Sta som jeg er holdt jeg på i 3 månder med å overtale dem om hvorfor dette var det rette for meg og alt jeg ville lære.

Desember
Det var utrolig mange som jeg kjente som skulle bli utvekslings student nå. Jeg var utrolig deppa av å se at flere og flere fikk familie og sendte søknader noe som jeg skulle gjort. Jeg hadde jo gitt opp håpet siden mamma og pappa fremdeles sa nei! men så, i begynnelsen av desember kommer jeg opp på rommet og setter meg ned. Foran meg ligger en gull lap med bilder av exsplories og USA. Deet strå " Skole år 2010 - 2011, klem mamma og pappa". Tro om hjerte mitt hoppa der, har aldri vert så glad!! Klemte jo bokstavli talt foreldrene mine i bitter. så jeg er veldig glad for at de ombestemet seg til slutt. De er veldig engasjert nå noe som bare gjør at jeg gleder meg mer!

Intervju 16 desember
jeg var så nervøs før intervjuet, explories tar jo kun inn 200 per land så det er får som får komme med. Men intervjuet gikk utrolig bra, Hun dama var utrolig grei og jeg fikk vite masse nytt om USA. 2 uker senere etter mye stress om tanken av at jeg ikke skulle få plass ble jeg godkjent. jeg svarte selfølgelig ja

Papirer
Da jeg ble godkjent tok det 2 uker og papirende flommet inn! Vis det er en ting som er sikkert er det at Amerikanerer vet og overdrive. Det tok 1 måned før jeg sendte søknaden. Så for 2 uker siden fikk jeg beskjed om at jeg måtte sende karakterende på nytt. De sendte jeg idag, 22 mars. Så nå er det bare å vente og håppe på at alt er rett denne gangen.
jeg gleder meg veldig til å få familie men er litt bekymret for å ikke få det. jeg er nemlig allergisk for pels dyr så jeg har litt mindre sjanse en andre men jeg krysser fingene!

Vis det er noen spørsmål så er det bare å spøre. Jeg skal oppdatere så mye jeg kan. Jeg leser mange blogger for tiden å blir skikkelig inspirert av dem men jeg vil jo også lese flere som drar samtidig som meg. Så hvis noen skal være utvekslings student eller hvet om noen blogger er det bare og skrive addresen eller linke til bloggen !

Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011

A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits