FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN


Her er antrekkende mine ifra november:

Personlig liker jeg 3, 5, 7 og 11 best! Hvilket antrekk likte du best?

 Kom nettopp hjem fra en snar tur i byen, kjøpte kun noen små ting som jeg trenger til julegavene. Jeg fikk også bestill meg frisørtime, håret mitt ser jo ikke ut på grunn av ettervekten så den må tas. Snart skal jeg på Stamina med isabell og etter det skal jeg begynne med julegavene og fortsette på 90210! 

Idag måtte jeg på jobb kl halv 8 noe jeg fant ut kl 6 om morn så jeg stresset ganske mye for og komme meg ditt! Sett bort ifra det har jeg hatt en ganske bra dag. Elsker tidlig vakter for da føler du at man har resten av dagen til å gjøre andre ting! Hvar også i byen å fikk kjøpt meg noen små ting pluss bursdagsgave til pappa. Fikk også brukt nagle shortsen min som har ligget i skapet alt for lenge! Imorra er det jobb igjen men da får jeg ihvertfall sovet lengre. 

 Endelig er jeg ferdig, med geografien ihverfall! Gikk mye bedre på eksamen en forventet og jeg får karakteren senere idag. Siste eksamener på mandag men er utrolig deilig og kun ha en igjen. Eller klarte jeg å våkne kl 9 idag. Så dro jeg og Ingeborg på Stamina, godt å få løpt seg et par kilometer. Nå skal jeg snart ut en tur før jeg må begynne på matte igjen.


Genser/Tights: Bik Bok  Skjørt/Ring/Lue: Gina tricot  Sko: Dinsko

Elsker denne genseren, er så glad for at jeg ventet med å kjøpe den til det var halvpris. Idag skal jeg ikke noe spesielt, samme gamle rutine med trening jobb og eksamen. Gleder meg til Australia, sitter bare å stirrer på bilder folk legger ut av hvordan det er der. 3 Måneder med sol og varme på et av verdens vakreste steder høres veldig bra ut siden vinteren kommer til å vare lenge.

 
Ble et litt enkelt antrekk idag men siden min siste dag uten jobb er stapp full med ting å gjøre liker jeg å ha på meg noe enkelt! Først skal jeg på skolen fordi savner den så sykt mye at jeg må tilbake, NOT! Må hente noen papirer og snakke med rådgiveren angående neste år pluss låne bøker. Etter det skal jeg til byen å finne meg en kjole til julebordet i helga! Så skal jeg å svømme ilag med Lise og Ingeborg før dagen avsluttes med geografi og mate. Det er min dag, håper dere andre for en fin dag også.

 


Gud, eksamen er noe dritt. Selv om jeg er ferdig med skolen å kun har 2 fag å lese til er det fortsatt vanskelig. Man klarer liksom ikke å tvinge seg til å lese men det er heldigvis bare 2 uker igjen av dette så er jeg fri. Sitter her å grubler om jeg skal dra å trene i byen eller på Mørkved. Skulle egentlig kjøpe noe idag men forsov meg så veit ikke helt om jeg gidder å dra helt ditt. Uansett så skal jeg trene å lese videre på eksamen idag. Antrekk's bildene idag ble litt annerledes, blir jo bare mørkere og mørkere for vær dag er oppe i nord!

 
Fikk en knall start på dagen med en god trenings økt på Stamina! Jeg og  Ingeborg begynte faktisk å trene kl 10, stolt! Idag har jeg ikke jobb noe som er utrolig deilig. Skjorta jeg har på meg har jeg ikke brukt siden i fjor, elsker når man kan bruke gamle klær. Ellers idag så har jeg øvd til eksamen, slappet av og nå skal jeg ut en tur.For en gang skyld siden det begynte å snø her oppe var det ikke så kaldt så det hadde jeg ikke noe problem med og utnytte! Denne tightsen fra gina er ikke akkurat det du har på det i minus grader så fikk endelig brukt den litt. Nå skal jeg snart på trening og jogge meg et par kilometer før jeg skal i bursdag senere ikveld. Ha en fin lørdag!

 <3
Nå stikker jeg til byen også på jobb å der blir jeg helt til 11.... Kjipt men der er heldigvis den lengste vakta denne uka og resten er litt kortere! Jeg har laget et halloween innlegg som kommer  litt senere å jeg håper virkelig dere liker det!

<3Ble et ganske enkelt antrekk idag siden jeg dro rett fra jobb. Jeg synes uansett at denne gensern fra gina er et av mine beste cup, utrolig behagelig samtidig som det gir det lille ekstra. Ble ikke så lenge i byen som je hadde tenk så skal tilabke på torsdag for å kjøpe mer men nå skal jeg på stamina igjen med isabell.

<3

Idag har jeg faktisk fri, hurra! Har brukt dagen på å lese til geografi eksamen, ryddet på rommet og snart skal jeg på trening. Kan jo ikke skrive et innleg uten å nevnet all den fine snøen vi har fått! Har aldri sett så her mye snø så tidlig på året. Personlig elsker jeg dette været å håper dette holder seg til jul, får aldri skikkelig jule følelse uten snø.

Ha en fin dag! 

Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011

A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits