FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN


http://www.bloglovin.com/blog/809172/siilyss     <3

 
Tenk at jeg har vært her i over 3 månder nå! Time flies when your having the time of your life! Å for en dag jeg har hatt idag.. 5 t på sofaen foran tv med amrikansk junk food kan virkelig ta på. Neida, er jo ferie så da har jeg lov. imorra stater jo fotball igjen så da er det fult kjør. Tenk at det bare er 3 dager igjen av 2010, sykt! Gleder meg til og begyne på et nytt år. Kanskje jeg til å med klarer og holde nyttårs-forsett ?? men har jo masse planner i det nye året:

Hawaiii med Marianne og Ingvild! <3 <3
Kanskje State championship? <3
LA og Hollywood <3
Sedona med ingvild <3
Tennis eller baseball ?? <3
Grand canyon <3
Senior night <3
Prom <3
Graduation <3

pluss masse anna som jeg gleder meg til. Også selfølgelig alt jeg skal gjøre med mine amrikanske venner og familie.. love life and 2011!!
Stay tuned
Da jeg opplevd min første amerikanske jule morgen! Rart men samtidig koselig og prøve noe nytt.. Imorrest fikk jeg jo også skypet litt med familien når de var hos mor! Tusen takk for alle de fantastiske gavene! Fikk så mye fint. Smykker, undertøy, dagbok, kalender, sjokolade, blad, bilder, kort, sminke og penger osv. Ble veldig glad for alt sammen! Bonnie elsker jo sine gaver fra dere der hjemme så hun sier takk <3<3


dobbelhake!!

<3

Verdens søteste kalender fra tante og onkel og mine 3 kjære søte søskenbarn

Nydelige smykker fra mor å far, bestemor å bestefar, tante å onkel og mamma å pappa <3<3

Gaver fra venner. sjokoladen og grøten gikk rimelig fort! love u all <3

<3<3 love u beste!

gaver fra familie <3

Bonnie <3

stay tuned
Merry christmas !!Idag var det julaften hjemme i norge. Så alle der hjemme har jo åpnet alle gavene sine men mine står fremdeles under juletret! Amerikanerne feirer jo jul 25 desember. Så imorn blir det julemorn med gaver også blir det jule middag. Alle i Bonnie sin familie er jo jøder så det blir bare oss i jula! Idag har jeg vært med Chereal i kirka. Liker faktisk å gå i kirka i jula pg av all stemningen og julesangene, for meg alltid i jule stemning! Var en veldig spesiel opplevelse! amrikanere er jo som sagt veldig religiøse så det er veldig annerledes fra i norge. men det va koselig med lys og masse julesanger. Jeg måtte jo hilse på alle siden jeg var norsk og alle hadde jo 1000 spørsmål...
Så tokk Chereal meg med til Hilton hotels. Det ligger på et av de høyeste fjellene i phoenix så man vi fikk se hele byen. Er skikkelig fint med alle lysene og sånt nær det er jul. Man ser ikke byen så bra pg av kamera men jeg tok nå et par bilder. men nå skal jeg prøve og sove, gleder meg til og åpne alle julegavene mine imorra!!! ha en fortsatt fin jul alle sammen <3

Stay tuned!
God jul Norge!! Det har ennå ikke gått opp for meg at idag er 24 desember. Nå sitter sikkert alle der hjemme og ser på alle de koselige julefilmene og seriene som alltid går idag. Mine favoriter er helt klart Love Actually og alle disney juleklassikerne! det er så rart at min 17 jul skal tilbringes her i amerika, den starter jo egentli ikke før i morn, 25 desember.. men her har vi gjort alt klart med mat og kaker så jeg gleder meg bare til en koselig jul. Er selfølgelig veldig trist å rart og ikke være hjemme men hvor mange ganger får jeg oppleve en amerikansk jul?? Så jeg skal bare kose meg idag! og tusen takk for alle julegaver og bursdags gaver jeg har fått! Deres kommer som sagt litt seint i år pg av alt styret her borte men de kommer ...

Så vil jeg bare ønske alle der hjemme en fantastisk jul!!! <3 Love u all<3<3Ja, da er jeg 17!! Kun 1 år igjen nå! Tusen takk for alle gratulasjonene jeg har fått på facebook, melding osv <3 Idag ska jeg bare kose meg med v-familie. Hvet ikke kor vi skal jeg gleda mæ bare til og få kaka mi! Ekte amerikansk bursdagskake som jeg har stått og stirret på hver gang vi er i butikken!! 
Liker du vertsfamilien din?

Vertsfamilien min er verdens beste!! Kunne ikke fått noen bedre! Jeg bor jo ilag med vertsmor og våre 3 søte puddler. Vertsmor er så snill og behandler meg som sin egen. Hun kjører meg hvor jeg vil, jeg har ikke inne tid og hun tar meg med på alt mulig. Er blitt så utrolig glad i henne og mine kjære hunder så gleder meg til og dra hjem til dem. Også har hun jo en fantastisk familie. Er blitt så glad i alle sammen, de tar meg med basketball kamper og alt mulig som en amerikansk familie gjør. Har virkelig vært heldig med alle sammen!Stiller amerikanere dumme spørsmål om norge ?


Ja! Har fått spørsmål om alt fra om vi vet va data er til om jeg er polsk. Noen spurte meg faktisk om jeg viste var 2 + 2 var og om det gikk isbjørner i gatene..

Er det vanskelg og få venner der nede?

Nei, bare smil , vær imøtekommende og vær deg selv!

Er det vanskelig å begynne å prate engelsk når du først kom dit ?

Nei, ikke for meg ivertfall. Jeg elske engelsk så jeg synes bare det var artig og begynne og snakke engelsk 24/7. men uansett om du er god i engelsk er det ikke noe problem for etter 2 månder her kan du bostavli talt snakke nesten flytende.

Hva er det beste med high school?

Folkene og High school spirit!Er du fornøyd med explories?

Jeg er veldig fornøyd med hvordan det gikk med meg. men det er mange som har klaget over explories så jeg er ikke helt sikker på va jeg synes. De har lovet en dell som de ikke holte. men samtidig fikk jeg jo alt jeg ville så jeg kan jo egentli ikke klage fra min side!

ka savna du mest med norge ?

Jeg bor i Arizona. Her er det 3 ting du vil se, ørken , kaktus og fjell! Jeg savner norsk natur så utrolig mye. Skogene, fjordene, havet og fjellene. men det jeg savner mest av alt er snøen. Jeg er jo det jule mennesker og selv om amrikanere er utrolig flin til og dekorere blir det ikke skikkelig jule stemmning uten min kjære snø! Norsk vann. jeg trodde aldri jeg ville være så takknemlig får vannet vi har i norge. Jeg ønsker over alt på jord at vi hadde kald gått spring vann både hjemme og på skolen men nei. Vi drikker aldri fra springen så her drikker jeg bare  fra vann flasker og siden jeg bor i USA's varmeste stat er vann et must!og selfølgelig de jeg savner mest:


Har du vokst som person? (hvis du har, hvordan?)

Ja, jeg føler jeg har vokst utrolig mye på alt dette. Når man faktisk er halve jorda fra foreldrene dine merker du hvor avhengi vi egentli er av de. Jeg føler meg så mye mer fri og "independet". Også er det så deilig og faktisk vise for meg selv og andre at jeg fakits kan klare meg skjøl og ta egne avgjørelser. Du vokser og endrer deg som person når du drar til usa på så mange måter!

Hvordan var fly reisen?

Utrolig spenndene! Jeg hadde gruet meg sånn til fly reisen, de som kjenner meg veit jo at jeg mister og glemmer ting utrolig fort. PÅ flyet fra Bodø til Oslo skrek jeg hele tiden og tenkte " Omg, hva har jeg gjort"? men med en gang jeg gikk av flyet kom den herlige følelsen. Det var da det virkelig slo meg " når er jeg aleine, jeg skal faktisk til usa". Har aldri følt meg så fri før og jeg gikk jo som den divaen på bussen til hotelle og besilte mitt eget hotelrom. Følte meg ganske stolt! Selve fly reisen va kjedelig! Jeg reiste til sammen 13 t uten og sove noe så var så trøtt da jeg endelig kom til Phoenix.Angrer du på at du dro?

Nei, angrer ikke 1 sekund på at jeg dro hitt!!

Tenker du mye på dine nærmeste hjemme i Norge?

nei, det er ikke for og være frekk med de der hjemme men tenker ikke så mye på de. Jeg har jo et liv her borte akkurat som hjemme og akkurat nå lever jeg jo dette livet. Det er jo meningen når du er her borte, og oppleve så mye du kan her mens du har sjansen.

Hvordan var det å møte vertsfamilien din?

Rart, samtidig veldig fint. Fikk jo blomster og alt av vertsmor. Jeg hadde jo skypet masse med henne før jeg kom hitt så jeg gledet meg bare mest til og endelig møtte henne. 1 tips til utvekslinstudenter er og virkelig bli kjent med v-familien før dere dra!  

Har du mye lekser

Ja, hate it!

Var du på et tidspunkt usikker på om du ville dra?

Ja, jeg kan ikke beskrive hvor mange ganger tanken om og si til mamma at jeg ikke hadde lyst til og dra! Jeg sa det jo aldri til dem men jeg tenkte på det så mye. Dette er noe alle går igjenom. Vi skal jo tross alt dra fra alle vi kjenner og er glad i til et sted hvor vi ikke kjenner noen! men som sagt alle går igjennom det og jeg snakker fra erfaring når jeg sier at ja det er tungt og dra ! men det er bare så vært det, dessuten er det o bare 1 år. Så når man begynner å tenke sånn er mitt råd og tenke på det posetive og alt man kommer til og oppleve!

Har du noe kontakt med venner? Hvordan holder dere kontakten? (fra norge)

Det er det enste som er litt dumt med og være her er at det er ikke er like lett og holde kontakt. Jeg snakker jo selfølgelig med de facebook og skype men når det er 9 t forskjell er det vanskelig. Når jeg kommer hjem fra skolen er kl 2 i norge og når det er mora igjen og de skal på skolen. Er mest i helgene jeg har tid men jeg er jo også med venner og familie som de andre er hjemme, Vi lever liksom 2 forskjelige liv så det er litt vanskelig. men ekte venner er jo der når man kommer tilbake uansett kor lang tid det har gått!! <3

Snakker du mye med folk fra organisasjonen din, eller hvordan følger de deg opp når du nylig kom? Hvordan har det utviklet seg videre?

Jeg snakker nesten ikke med de. Snakker kun med områdsrepresentanten min! Utrolig koselig og jeg anbefaler og bli kjent med områdsrepresentanten din. man er egentli påegen hånd når man kommer hitt.

Har du noen tips, råd eller andre ting du kunne fortelle med om dette, hvis jeg skulle gjort det samme neste år?

Grip sjansen, gjør så mye du kan ut av dette året. Det er jo tross alt bare et år du har med alle folkene her før man drar hjem igjen, så nytt det! Også er det viktig og huske at dette ikke er noe ferie! Det er tøffe dager hvor man tenker at man vil hjem. Spesielt den første tiden når man ikke kjenner så mange og alt er nytt og man ikke er vant til måten de lever på her. men etter en stund og man faktisk begynner å venne seg til det og faktisk får et liv her er du bare lei dei for at du skal hjem om 6 månder. Hold hode oppe, se fram over og vær åpen til nye ting å muligheter. Det er jo derfor vi er her. Vis noen inviterer deg med på ting så gjør det. Også er det viktig og prøve å forstå og leve etter vertsfamilien sine regler. Det kanskje annerledes men tro meg vis man ikke prøver og venne seg til det er det bare verst for deg selv. Gi folk rundt deg en sjanse, opplev så mye du kan og rett og slett vær deg selv!Håpper alle fikk svar på det de spurte om, vis ikke er det bare spøre!

Happy Holidays Norway! <3

holla! Nå skinner sola som bare det her i phoenix. Jeg må jo gni det litt inn at dere der hjemme fryser ihjel. men uansett så ringte sykehuset nettop og Bonnie har det bare bra. Utrolig letta for man hvet jo aldri med sånne ting. Ellers så har jeg det bra her, Cheral tar veldig godt vare på meg og jeg elsker hunden hennes ( Buddy ). Verdens søteste! Også hadde hun jo også en ekstra kabel så jeg fikk internett her borte.  Snart har vi kamp, først hjemme kamp så det kommer masse folk og ser på! GO Rattlers!! Etter det skal jeg hoppe i matte bøkene. yeyy
<3 Stay tuned
Okei, dette kommer til og bli et langt innleg med sikkert 1000 skrivefeil i siden jeg kun har 25 min igjen med strøm på pc. Først kan jeg jo begynne med og fortelle med at jeg har flyttet. Jeg har ikke byttet vertsfamilie eller noe men jeg skal være hos vennina til Bonnie et par dager. Grunnen til det er at Bonnie skal ha en operasjon. Har vist det ganske lenge nå og det er egentli ganske sykt at hun har drad til sykhuset og at jeg bor hos en annen. Akkurat nå vil jeg bare at hun skal bli friks, håper og tror at operasjonen går bra men legen sier at det er en normal prosedyre så håper på det beste. Hun er jo bare så fantastisk, selv om det er hun som skal ha operasjon ringer hun meg for og høre om jeg har det bra..

Å siden jeg ikke har med meg strømkabblen så blir det ikke noe data eller blogging på noen dager ( hvordan skal jeg overleve sier jeg bare ) ?? de neste dagen kommer jeg bare til å dra på besøk til sykehuset, finals og 2 fotball kamper.. men så har det jo skjed litt de siste dagene også. Ha vært på jentekveld med laget. Vi var hos jade og huset hennes må være noe av de fineste husene jeg har sett! Vi så " She's the man, spilte charades og bare spiste og koste oss. Love my team! <3


Også har jeg Leslie og Bonnie vert og sett på tidenes sykeste julehus. Og dette var et vanlig hus. Dere anner ikke, det så ut som et slags museum for jul.  De hadde alt mulig av julepynt og det så ut som et winterwonderland!  Utrolig vakkert og få se.Stay tuned
For en herlig uke,  men samtidig utrolig slitsom.. Alle karakteren våre ble jo satt idag så skole uka har får det mest gått til og få så mye credits i alle fag som mulig. Hvar jo mest redd for matten. Vi hadde jo prøve på tirsdag som faktisk gjorde det ganske bra på, men så selfølgelig hadde 2 jukset. For og si det sånn blir du tatt i usa ligger du veldig tynt ann! Ikke bare fikk begge F på hele semestre men alle måtte ta prøven om igjen, uten noe hjelpemiddler.. Heldigvis var den ikke så ile å alle karakterene mine er satt og jeg har fått for det meste A og B.

Utenom alle prøvene har jeg spilt fotball selfølgelig. Vi hadde kamp på tirsdag så vi tokk oss en road trip. Elsker USA når det er jul! Selv om noen hus har litt for mye er det bare så fint når det er natt. Alle lysene og de forskjelige dekorasjonene! Også har jo jeg og versmor pyntet som bare det til jul. Har jo også fått kalender fra norge ( takk mamma og pappa <3 )  Også vil jeg bare si tusen takk til alle som har sendt meg bursdsag og jule gaver.  Setter utrolig pris på! Har også vært på christmas party denne uka .Tok ikke så mange bilder men tok et par. ha en fin dagChristmas party

Stay Tuned
Kommer du til å dra tilbake til usa etter vgs?

Har faktisk tenkt på det ja. Før jeg kom hitt sa jeg jo at jeg kun sku studere i usa dette året. men helt siden jeg kom hitt har tankene om college i usa vireklig blitt sterkere. Jeg trives utrolig godt her og amrikanerne er så gjestfrie og imøtekommende. Pluss så elsker jeg følelsen av og gjøre noe selv og møte nye mennesker,oppleve nye ting og å reise. Usa har virkelig åpnet øynene mine og jeg føler meg så mye mer fri. Jeg tenker grip sjansen mens du har den. Hvor bra hadde det ikke vært og få oppleve college og studere usa i 4 nye år? Er bare så mange muligheter. å ikke alle får denne opplevelsen så jeg tenker hvorfor ikke mens jeg har sjansen. Har faktisk begynt og skjeke ut college i California og new york. Har alltid vært en drøm men jeg troddde aldri jeg kom til og gjøre det. så vi får se, men jeg har vedlig lyst til det ja!hvis du kunne velg ville du fortsatt å bodd der, og heller bare bruk sommern i norge?

Jeg ville ikke bodd her! Jeg trives så godt her og har blitt kjent med mange herlige mennesker. Jeg har virkelig lyst til og studere her i usa og og få oppleve så mye jeg kan mens jeg har muligheten. men jeg elsker norge. Jeg har fantastiske venner og familie der hjemme som jeg gleder meg til og komme hjem til. Når du faktisk bor her i usa så ser du forskjellen mellom norge og usa.  Er mange muligheter her og mange ting som man bare må se og oppleve men jeg liker ikke måten de fleste lever på. Ikke alle er like heldig som vi er..

Har du spist veldig annereledes mat i usa enn det du gjorde til vanlig i norge?

Ja! Her er junk food en egen mat gruppe for og si det sånn. Jeg spiser vaffler til frokost og det vi nordmenn kaller middag til lunsj. men jeg har vært utrolig heldig med vertsmora mi. Hun lager utrolig god mat og også veldig sunn mat. Så jeg spiser ikke bare usunt her borte, men jeg spiser veldig annerledes en det jeg gjorde i norge.


frokost :0

Kordan e treninga di der osv?

Jeg trener ganske mye nå siden jeg begynt på fotball. Vi trener i 3 timer vær dag etter skola. Pluss at det er utrolig varmt her så det er dobbelt så tungt. Det er heldig vi ikke så varmt som i begynnelsen men det er fortsatt ganske varmt her.

Kordan blogga les du?

Leser alle vennene mine sine blogger og de fleste fra bodø som er i Usa nå. pluss et par andre utveksling blogger.

Hvem organisasjon drar du med? Hvorfor akkurat den?

Jeg reiser med explories! Grunnen til at jeg valgte den er fordi det var en mindre organisasjon. Det viktigste for meg var og få en bra vertsfamilie for jeg synes det er noe av det viktigste. Explories hadde mye mer fokus på familier så defor valgte jeg de. men når det kommer til valg av organisasjoner er det helt opp deg. Velg den du føler er best for deg og som virker bra

Anbefaler du andre å ta et år i utlandet\USA?

JAA!! Jeg kan ikke beskrive selve følelsen av og være utvekslingstudent men det er bare så bra. Jeg opplever og ser nye ting nesten vær dag. Bare følelsen av og være fri og gjøre ting på egen hånd er nok i seg selv. Å leve det amerikanse livet er bare herlig, high school, folka, stedene å rett og slett alt du opplever. Så jeg anbefaller virkelig et år i usa, du lærer så mye, blir kjent med mange fantastiske mennesker og har minner for livet!

Hvordan er skolen?

High school er akkurat som på film!! Elsker high school, alt er totalt forskjellig fra norge. Folk her er stort sett det samme men resten er totalt annerledes. Sport er alt her i USA! Er du med på en sport er du med i det sport's miljø. Skola er liksom alt her, det folk gjør på fritida har nesten alt og gjøre med skole. Fotball games, clubs, trening, homecoming, proem osv. High school kan ikke beskrives, må oppleves! 
Er det lett å få venner?

ja, folk her så imøtekommende! Hver eneste person jeg har møtt her har bare vært grei! I begynnelsen kan det være litt rart siden man ikke kjenner alle så godt. men etter vært som man begynner og virkelig bli kjent med folk og du sier hei tl dem i gangene og faktisk får deg ekte venner så er det ikke noe problem. Gruer meg allerede til jeg ska dra fra folk her om 6 månder..

Er det vanskelig å følge med i timene?

Nei, er det samme som i norge egentli. men noen av timene er faktsk mye bedre en i norge. Lærerne her er så mye bedre! De har liksom sin egen personlighet og måtte og lære på. Jeg synes foreksempel matte er den beste timen fordi lærern min er så utrolig flink pluss utrolig morsom.

Hva var det som fikk deg til å dra?

Jeg elsker å reise og møtte nye folk. Jeg hadde virkelig lyst til og gjøre noe annerledes i år helt på egn hånd. også er jeg jo den tilhengern av amreikanske serier og filmer. Har jo alltid hatt lyst til og gå på high school og leve den amrikanske drømmen. Jeg er jo utrolig heldig som gjør akkurat det nå!

Hvordan var prosessen i Norge før du dro? (godkjenning av året, intervju, søknad, info av organisasjonen din .osv)

Slitsom! Det er helt klart det verste når du skal på utveksling. all ventingen, alle papirende, møtene, folk du må snakke med osv. Jeg søkte i november, intervju i desember, sendte søknaden til til vert's familie i mars, dro til oslo i juni. jeg fikk familie ganske send så jeg kom 1 måned forseint til skola noe som var litt kjipt for jeg gikk glipp av en dell som jeg virkelig ville vær med på. men det har ingen ting og si nå, har fått vært med på så mye så den 1 måned er ikke så viktig lengre.

Er det veldig tøft og bo «alene» uten dine nærmeste?

Ja og nei. Jeg savner jo selfølgelig famile og venner mer jeg har det så bra her at det liksom ikke blir tid til og savne dem. Jeg har noe og gjøre nesten vær dag og masse anna og glede meg til så nå prøver jeg bare og levet i nu og oppleve så mye jeg kan før jeg drar. men det er jo dager hvor virkelig jeg sku ønske at jentene mine var her <3


<3

Hvordan reagerte familie og venner på at du ville dra?

Mamma og pappa sa blankt nei!! jeg brukte 3 månder på og overtalle dem til og la meg dra. De hadde jo alle slags grunner til at jeg ikke fikk dra : For ung, at det va farlig, vertsfamilien va sikkert crazy people,  for umoden og at jeg ville savne alle hjemme for mye.. vennene mine var alltid på min side, selv om de syntes det va trist at jeg sku dra støttet de meg 100 % for de viste hvor mye jeg ville dra. For og si det sånn vær enste gang jeg snakker med mamma og pappa på skype gjentar de hvor glad de e for at de ombestemte seg! De savner meg jo selfølgelig men når de ser alt jeg får opplevd og hvor mye jeg lærer så er det ikke så ile at jeg halve jorde fra dem.   

Hvordan er det å bo uten familien din?

Rart men samtidig utrolig deilig. Er godt og ha sitt eget bad og være litt for meg selv når jeg kan. Å bod med bare en person er utrolig godt nær man har levd i et fult hus hele livet. men ingen kan jo erstatte mine kjære griswolds der hjemme..Var du på camp før du møtte verstfamilien din? Hvordan synes du det var?

Jeg var ikke på camp :( jeg sku til new york men pågrund av alt tulle med vertsfamilie kunne jeg ikke dra. men om du ikke drar på camp er det ikke verdens undergang. Jeg skal kanskje til hawaii og LA så turer er ikke noe problem og fikse.


Resten av spørsmålende kommer senere! ;) Vis dere har flere spørsmål er det bare og spøre!
Vi nisser, vi nisser, teller dager i desember
og hvilken dag i desember, er det idag?

Har sittet og hørt på den sangen hele uka. Synes det er så koselig at jeg kan se jul i månetoppen ifra USA. Får meg virkelig i jule stemmning! <3 men ellers så har jeg finals pluss kamper de neste 2 ukene så det er øving øving hele tia. men har masse fortelle og mange bilder på lager. Jula er herlig her borte og den nesten ikke begynt en gang.
Også vil jeg bare si gratulere med dagen til min kjære ingvild som er i texas! Gratulerer så mye med dagen vennen! ( er fremdeles 7 desember amrikansk tid ) Håper du hadde en fantastisk dag <3 savner deg og gleder meg til vi ses igjen. 1 år igjen nå!!!I love u! <3 <3
stay tuned
Heiii alle lesere.. For en uke sier jeg bare, har hatt så mange prøver og prosjekter at jeg nesten ikke har sovet noe. Ellers så var Janet hos meg på tirsdagen og jeg er nesten ferdig med alt papir arbeide til HAWAII!! Pluss så har vi fotball turnering. Vi har hatt 2 kamper på mandag og tirsdag også hadde vi en idag også. Vi vant alle!! GO VARSITY!  PÅ fredagen skal vi spille finale så jeg gleder meg så sinnsykt. Laget vårt har aldri vært så bra som i år. Tror trenern vår kommer til og slutte vis vi synger mer i bussen nå.. men det er snart jul, jeg fikk A på alle 3 prøvene  og masse anet og glede seg til. Ha en fin dag, savner virkelig norge nå i jula!

Stay tuned

Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits