FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN
Idag klarte jeg faktisk å våkne kl 11 for første gang siden ferien begynte, stolt! jeg sitter altså der i stolen å tenker om jeg skal dra å trene idag men siden jeg og isabell var og trente igår gad jeg ikke idag. Så derfor drar jeg heller til byen for å ta nytte av romjuls salget og mine mange gavekort.  Jeg fant som dere ser denne svarte kjolen, en hvit bolero og en tights. Jeg fant også endelig det svarte skjørte jeg har lett så lenge etter og det var bare en igjen og det var i min størelse.  Akkurat nå sitter jeg med en digger poser med mandariner og Frustrerte fruer sesong 5!


1- 3 juledag er noen av de kosligste dagene i året mener nå jeg! De siste dagene har jeg altså vert hos nesten helle slekta. 1 juledag var jeg hos mor og far. det var kjeme kos pluss at jeg fikk se igjen 4 av søskenbarna mine som nå er flyttet til trondheim og Oslo. 2 juledag var vi hos Tante- grete. Jeg elsker å være der fordi huset er så fint pluss at vi alltid har det så koslig. Vi har nemli alltid konkuranser vert år og i år var det bit for bit. Utrolig morsomt spesielt når jeg har et sånt vinner instinkt som jeg har. igår var det mamma sin bursdag som vi alltid feirer hos bestemor hvor vi får Kalkun, yammi !!!Idag har vi hatt romjuls turnering. Må si vi var forberedt, 7 spillere som alle hadde stappet i seg julemat og ikke trent på ca 1 uke.. Det hjelper virkelig på kondisen! men uansett så elsker jeg turneringer og det var koselig og se folk igjen! Vi tapte 2 og vant 1 men vi kan fremdeles komme til kvarten vis vi vinner imorra.


Julen er helt ikke som den pleide og være. Husker før når jeg satt med middagsborde og masste om når tid vi skulle åpne gavene. Nå liker faktisk å sitte ved borde og spise julemiddag, rart. men jeg hadde det kjempe fint hos bestemor og bestefar. Vi spiste ribbe og MASSE dessert. Er helt stappa etter all den maten. Jeg er veldig fornøyd med julegavene og fikk alt jeg ønsket pluss masse mer. nå må jeg bare bli kvitt masse gammle klær vis ikke kommer jo skapet mitt til og eksplodere! Nå skal jeg kose mei med noen av gavene mine, håpper alle har hatt en fin jul!

Lille julaften begynte med at jeg måtte sleppe kroppen min opp av senga kl 7 om morn å på jobb. Det var så slitsomt på jobben, det var jo noe  gjøre helle tiden! Fikk foresten veldig mye fint i bursdagsgave igår hos resten av familien. Etter jobben dro vi til bestemor og bestefar for og spise grøt. Jeg vant selfølgelig ikke mandlen i år heller noe som irriterer meg siden premien er UTROLIG bra!! jeg klarte selfølgelg også og glemme kamra mitt der .. Akkurat nå er vi ferdig med å pynte juletret og jeg sitter og ser på verdens koseligste julefilm " Home alone 2" <3 
 

Yes, endelig er jeg 16 år! Har allerede fått masse fint av foreldrene og søstrene mine. De vekket meg selfølgelig kl 9 idag, og rett etter at jeg hadde fått gavene sovnet jeg igjen. Jeg har allerede klart og spist 5 sjokolade kake stykker siden kl 12 så jeg er ganske stappa. Noe annent jeg gleder mei til med og være 16n er at jeg endelig kan kjøre! men jeg tror ikke jeg gjør det idag. Snart kommer resten av familien så jeg må vell hoppe i dusjen som selfølgelig ikke har mer varmt vann. typisk min uflkas..


Juletidene betyr jobb, jobb for mei. De siste dagene har jeg jobbet utrolig mye som har vert utrolig kjedelig! Heldigvis var Ingeborg på jobb idag så da var det mye morsomere. Jeg er ivertfall ferdig med alle julegavene så jeg har ikke noe mer å bekymre mei for. Imorra er det bursdagen min som betyr at jeg endelig blir 16 som betyr masse kake på mei. Snart skal jeg ned til Mailen så jeg burde begynne å skifte til noe annent enn Rimi klær!


igår feiret jeg 16 års dagen min som var utrolig koselig!! Vi spiste masse taco, godter, potetgull og sjokolad. Vi så den nyeste American pie filme "the book of love". Den kan helt klart ikke måle seg med de andre men den var også litt morsom samtidig jævlig ekkel. Det er så utrolkg deilig å ha jule ferie, å kunne sove til kl 12 er himmlen for mei. Snart skal jeg på friskhuset med Amila og etter det stikker jeg kanskje til byen en tur får og handle de siste julegavene.


deilyy

smile

<3

Jeg har blitt godkjent av explorius!  Akkurat nå er jeg bare så glad og letta! har vert skikkelig irritert og nervøs siden det tok så lang tid å få svar. Nå er det bare og kryssa alle fingre på at de finner en familie til meg i Usa. Det er nemli litt vanskligere for meg siden jeg er allergisk mot alle pels dyr å finne familie men jeg får nu bare håpe, jeg er ivertfall godkjent. Nå må jeg rydde rommet mitt. Skal nemli feire bursdagen min idag selv om jeg ikke blir 16 før om 4 dager. Blir sikkert kjempe koselig! men først må jeg finne noe å ha på meg...


Akkurat nå er jeg helt stappa etter all den pizzaen vi har spist idag. jeg og klasen min har nemli verdt på peppes idag. Det hvar utrolig koselig og en fin måtte å avslutte året! Før jeg dro på peppes måtte jeg, Marianne og Amila på dugnad i byen. Vi hadde ca 500 Rimi plakater som skulle legges i hver av postkassene i nabolaget så du kan tenke dei hvor sulten jeg var etter den turen. imårra har jeg endelig juleferie selv om jeg egentli skulle hatt det idag men min forbanna tyske/matte lærer klarte jo å ødelegge det.  Hun måtte jo selfølgeli gi oss en oppgave til imorn som jeg ikke forstår noen ting av pluss at vi får karakter på dem, lucky me!


yammi!


Jeg er ganske sikker på at 9/10 folk her i Bodø har gått utafor døra og så bare sklid rett på reva på den harde isen.  Uansett hvor du snur dei er det is og jeg vurderer sterkt å droppe å gå hjem fra skolen etter mitt 3 fall idag. Er ikke lett og være nordlending! Etter skolen idag som var ektremt kjedelig dro jeg på friskhuset for å få av meg litt samvitighet siden jeg ikke har vert der på lenge.  Snart skal jeg begynne på leksene så jeg slipper å gjøre dem kl 11.45 på kvelden som jeg alltid gjør.  Etter det skal jeg på fotball trening i minus grader..


Ja, nå har jeg bestemt meg for og blogge igjen. Har skjedd en del ting siden sist gang men gidder ikke å ta et langt innleg om det! men jeg skal få designe og alt på plass etter vert. De siste ukene har vert non-stop med prøver og lekser at jeg nesten ikke har hatt tid til noe! gleder meg sånn tl fredag. Idag har jeg vert og jogget, øvd til prøver og også gjort noe av det koseligste som finnes, jule bakking. Er det en ting jeg liker så er det lukten av pepperkaker, gud jeg elsker jula. men nå må jeg fortsette og øve til de forbanna prøvene som jeg virkelig skulle ønske jeg slapp.I love Christmas time!
Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits