FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN


Her er antrekkende mine ifra november:

Personlig liker jeg 3, 5, 7 og 11 best! Hvilket antrekk likte du best?

 


Vis det er en ting jeg alltid har likt å gjøre er det å lage hjemmelagde julegaver! Selv om de fleste av oss ikke kan gjøre dette på skolen lenger kan man ennå gjøre sånne ting selv. Personlig elsker jeg å brodere. Det er bare noe jeg har kunnet siden jeg var liten som jeg faktisk ikke er så verst på. I år skal jeg bli ferdig med noe som jeg har jobbet med lenge pluss 2 ting til. Kan ikke vise det siden personene som skal få det kan se det på bloggen når som helst så dere får bare vente. Tenkte bare å gi et lite tips til julegaver vis de var noen som ennå er usikker der.
Lager du også hjemmelagde julegaver eller kjøper du?Kom nettopp hjem fra en snar tur i byen, kjøpte kun noen små ting som jeg trenger til julegavene. Jeg fikk også bestill meg frisørtime, håret mitt ser jo ikke ut på grunn av ettervekten så den må tas. Snart skal jeg på Stamina med isabell og etter det skal jeg begynne med julegavene og fortsette på 90210! 
Våknet kl 8 idag, 3 dagen på rad jeg har våknet tidlig så begynner virkelig å få døgnrytmen på plass igjen. Trenings motivasjonen begynner også å komme skikkelig tilbake. Har trent utrolig bra de siste 2 månene å jeg begynner virkelig å se forskjellen noe som bare gir meg mer og mer motivasjon til å stå på videre. Siste uka hadde jeg ikke like bra økter som før men jeg gjennomførte allikevel 4 av dem. Det føler jeg er det viktigste at uansett  om du ikke har dagen skal du på trening å gjøre en innsats! Denne uka har jeg bestemt  at det skal gå mye bedre, for eksempel så er målet 5 bra økter! Om 2 timer er det på med treningstøyet igjen å rett på Stamina! Gleder meg til ha en skikkelig god og lang økt før jobb! ;)

 Idag måtte jeg på jobb kl halv 8 noe jeg fant ut kl 6 om morn så jeg stresset ganske mye for og komme meg ditt! Sett bort ifra det har jeg hatt en ganske bra dag. Elsker tidlig vakter for da føler du at man har resten av dagen til å gjøre andre ting! Hvar også i byen å fikk kjøpt meg noen små ting pluss bursdagsgave til pappa. Fikk også brukt nagle shortsen min som har ligget i skapet alt for lenge! Imorra er det jobb igjen men da får jeg ihvertfall sovet lengre. 

 
Endelig, ikke mer lesning eller prøver dette året for nå er jeg endelig fri! Følte også at det gikk ganske bra på eksamen idag, man kan jo aldri være helt sikker men har en god følelse. Nå skal jeg begynne å komme tilbake i rutine med både jobb, trening, venner og blogging! Fikk også en god start på mandagen med en 4 kilometer på Stamina etter eksamen så nå har jeg et godt grunnlag for resten av uka. Imorra skal jeg til byen for kjøpe noen julegaver, sykt at det er 1 desember om et par dager. Gleder meg, er et skikkelig jule menneske å dette er helt klart favoritt tida mi på året.


I helga har jeg gjort tre ting, trent, jobbet og øvet til matten. Har eksamen imorra å har faktisk en ganske god følelse for denne. Har gjort masse oppgaver neste hver enste dag i over en måned nå så føler meg ganske klar. Selvfølgelig veit man jo aldri pluss at jeg har litt igjen av kap 5 før jeg er igjennom hele boka men jeg håper og tror dette skal gå bra. Trengte en liten pause så nå har jeg nettopp laget meg smoothi og sett litt på tv før jeg skal tilbake til bøkene. 

Ønsk meg lykke til imorra!!
Etter mye fram å tilbake fant jeg endelig en kjole til julebordet. Kjøpte denne på gina tricot å er bare helt forelska i den, spesielt ryggen. Denne skal brukes mye i desember!

 


I hele dag har jeg vært i senga med matte bøkene mine og noen filmer iløpet av pausene. Gleder meg til mandagen, skal bli så godt å aldri regne en enste mate oppgave igjen! Eneste gangen jeg faktisk kom meg ut av rommet idag var når jeg skulle prøve å komme meg på Stamina. Etter en times forhandling med meg selv kom jeg meg ditt men jeg hadde selvfølgelig glemt joggeskoene, typisk. Hadde heldigvis en utrolig bra økt igår så kroppen hadde kanskje godt av en liten pause. Så det var min dag, spennende! Imorra er det jobb og tilbake på trening. 

               "Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn"Endelig er jeg ferdig, med geografien ihverfall! Gikk mye bedre på eksamen en forventet og jeg får karakteren senere idag. Siste eksamener på mandag men er utrolig deilig og kun ha en igjen. Eller klarte jeg å våkne kl 9 idag. Så dro jeg og Ingeborg på Stamina, godt å få løpt seg et par kilometer. Nå skal jeg snart ut en tur før jeg må begynne på matte igjen.
I dag har jeg vært i dåpen til søte lille Ella. Hva godt å komme seg ut litt etter og ha vært innelåst med bøker hele uka. Hvar en kjempe koselig dag med kaker og god mat. Synes også det var godt å ha på seg bunaden, den kommer jo på så få ganger i året! Er også utrolig deilig å blogge igjen, gleder meg til å starte fult igjen imorraImorra ar jeg eksamen, endelig sier jeg bare. Har lest i flere dager så skal bli godt å få dette overstått!

Helga mi har gått til øving, lesing og mer øving. Kan nesten ikke vente med å bli ferdig med eksamen og ha et liv igjen! Ellers så var Isabell på besøk hos meg på lørdagen og jeg fikk henne hekta på Vampire Diaries! Ganske stolt siden hun var totalt i mot det å nå er hun på episode 13, flink! Idag har vi vært på Body Step hvor vi holdt på å dø og nå skal jeg lese mer. Veldig kjedelig innlegg men snart er jeg tilbake for fult! 

Har du eksamen i noe?Her er noen av mine absolutt favoritt bilder som jeg har tatt iløpet av sommeren, hvilket likte du best?
Har offisielt fått min nye favoritt tid å trene på, nemlig kl 11 om natta! Er ferdig på jobb kl 11 nesten vær gang jeg jobber og det normale ville jo vært å ta bussen rett hjem til senga. Den tanken gikk gjennom hodet mitt et par ganger iløpet dagen siden det virket som køen i butikken aldri skulle slutte men jeg fikk allikevel med meg den sliten kroppen på Stamina. Angret som vanlig ikke et sekund på det og fikk jogget over 4 kilometer pluss styrke før jeg måtte gå kl 12. Her helt fantastisk å trene sendt på kvelden! Jeg får bare sånn energi, noen av de beste øktene jeg har skjer på natta.Tror dere meg ikke, her er mine 3 beste grunner til å trene på kvelden!

1: Det er nesten aldri folk så send på kvelden, utrolig deilig pluss at jeg kan ha på så høy musikk jeg vil
2: Selv etter en lang arbeids dag får du den ekstra lille energien i kroppen til å løpe de siste kilometerne. Noen av de beste øktene jeg har hatt er på natta.
3: Når du er ferdig kan du bokstavletalt dra rett hjem til senga med god samvittighet!

Så det er absolutt noe å anbefale! Det høres helt forferdelig ut men det er virkelig herlig og den beste tida for trening, synes nå jeg. Smak og behag ;)
 


Genser/Tights: Bik Bok  Skjørt/Ring/Lue: Gina tricot  Sko: Dinsko

Elsker denne genseren, er så glad for at jeg ventet med å kjøpe den til det var halvpris. Idag skal jeg ikke noe spesielt, samme gamle rutine med trening jobb og eksamen. Gleder meg til Australia, sitter bare å stirrer på bilder folk legger ut av hvordan det er der. 3 Måneder med sol og varme på et av verdens vakreste steder høres veldig bra ut siden vinteren kommer til å vare lenge.

 


Elsker salg, spesielt når det er hele 50 % men jeg var veldig heldig som fikk noe med meg igår. Jeg skulle egentlig på jobb kl 4 men måtte begynne 3 så da fikk jeg kun 25 minutter i byen. Jeg tenkte jo selvfølgelig at dette er mer en nok tid men der tok jeg feil. Det var milelang kø som det sikkerr var i vær eneste Bik Bok i hele landet. Jeg fikk nøyaktig 5 minutter til å se meg rundt, ta noe jeg likte uten å ha prøvd det og stile meg i køen. Heldigvis rakk jeg bussen å kun belte er for lite så det skal byttes senere men er ganske fornøyd med kjøpene!Hva du på Bik bok igår??
Idag har jeg ikke tid til så mye annet en et par iphone bilder og en oppdatering. Bussen går om 5 minutter så må snart løpe ut av døra. Skal på jobb kl 4 men før det må jeg på skola igjen slik at jeg kan få hjelp med matten. Matte å jeg går virkelig ikke sammen og det er noen oppgaver som bare ikke går inn så da må jeg ha hjelp for å få karakteren jeg ønsker. Pluss at jeg skal innom Bik Bok før jobb. Halooo, 50%! Det er et tilbudt jeg ikke komme rtil å gå fra meg. Ha en fin dag!Trist over mate men yey for salg!
 
Her har dere litt av min garderobe! Personlig elsker jeg vinter sesongen, masse gode gensere og jakker i herlige mørke farger. Har litt fra ifjor og noe som jeg nettopp har kjøpt så gleder meg til å mikse masse forskjellig framover. Kan garantere mange nye antrekk som jeg håper dere vil like.

Har dere sett at jeg har fått to nye knapper: " Om meg" og "Antrekk". Digger Antrekk's knappen for nå har både jeg å dere litt oversikt.  
Ble et litt enkelt antrekk idag men siden min siste dag uten jobb er stapp full med ting å gjøre liker jeg å ha på meg noe enkelt! Først skal jeg på skolen fordi savner den så sykt mye at jeg må tilbake, NOT! Må hente noen papirer og snakke med rådgiveren angående neste år pluss låne bøker. Etter det skal jeg til byen å finne meg en kjole til julebordet i helga! Så skal jeg å svømme ilag med Lise og Ingeborg før dagen avsluttes med geografi og mate. Det er min dag, håper dere andre for en fin dag også.

 
Hver uka blir jeg hekta på en ny serie. Vanligvis ser jeg på reality tv show eller dokumentarer som er så latterlig at du bare må se alt. Forrige uka så jeg for eksempel alle sesongene av Jersey Shore, intelligensen til disse menneskene er jo til å bli flau av. Denne uka har jeg blitt hekta på Toddlers and tiaras, har jo sett så mange episoder på youtube. Tror de fleste er enig med meg i hvor sykt dette programmet er, stakkars barn sier jeg bare. Men istedenfor å skrive et helt innlegg om det har jeg tenkt og vise dere noen morsomme klipp om showet!  

Både Ashley Tisdale og Tom Hanks kunne ikke ha gjort det bedre! Selv om du ikke ser på showet anbefaler jeg å se på disse, holdt seriøst på å le meg ihjel!


Gud, eksamen er noe dritt. Selv om jeg er ferdig med skolen å kun har 2 fag å lese til er det fortsatt vanskelig. Man klarer liksom ikke å tvinge seg til å lese men det er heldigvis bare 2 uker igjen av dette så er jeg fri. Sitter her å grubler om jeg skal dra å trene i byen eller på Mørkved. Skulle egentlig kjøpe noe idag men forsov meg så veit ikke helt om jeg gidder å dra helt ditt. Uansett så skal jeg trene å lese videre på eksamen idag. Antrekk's bildene idag ble litt annerledes, blir jo bare mørkere og mørkere for vær dag er oppe i nord!

 


Så dette på ( stina.blogg.no) og tenkte at dette var en god idet for min denim jakka som jeg ikke har brukt på 2 år. Elsker hvordan man kan gjøre gamle ting ny igjen og synes itillegg at dette stoffe er så fint. Er ganske fornøyd med resultater, har blitt  hekta på vester idet siste så denne passer bra i samlingen min. Imorra skal jeg til byen så da tenkte jeg og kjøpe noen nagler til slik at den blir litt finere. Skal vise det endelige resultatet i et antrekk når den er ferdig. 
Hva synes dere? 

 
Fikk en knall start på dagen med en god trenings økt på Stamina! Jeg og  Ingeborg begynte faktisk å trene kl 10, stolt! Idag har jeg ikke jobb noe som er utrolig deilig. Skjorta jeg har på meg har jeg ikke brukt siden i fjor, elsker når man kan bruke gamle klær. Ellers idag så har jeg øvd til eksamen, slappet av og nå skal jeg ut en tur.


Søndag, siste dagen i uka og siste mulighet til å få en god avslutning på den. Har hatt ei ganske grei trenings uke med 4 økter pluss at jeg klarte målet mitt for månden men skulle ha gjerne hatt en økt til. Fikk jo ikke trent igår noe som var min feil, skulle ha dradd på morn så nå kan jeg ikke vente med å løpe på tredemølla. Ingeborg kommer å henter meg om 10 min så satser på en god økt men for se hvordan formen er. 4 km blir det uansett! Go run!


Hadde det kjempe koselig i bursdagen til Susann igår. Hvar godt å bare slappe av, spise god mat og pratet om alt og ingenting. Det var en del av oss som dro ut men som sist gang gadd jeg ikke. Jeg er virkelig drit lei av utelivet i Bodø, forspillene er det enste som er morsomt men ut på byen er det alltid det samme gammel så jeg ser ikke vitsen i å kaste bort masse penger der. Skulle uansett på vare telling idag så et par timers søvn hørtes mye mer lovende ut. hvar ihvertfall en fin lørdags kveld!<3 For en gang skyld siden det begynte å snø her oppe var det ikke så kaldt så det hadde jeg ikke noe problem med og utnytte! Denne tightsen fra gina er ikke akkurat det du har på det i minus grader så fikk endelig brukt den litt. Nå skal jeg snart på trening og jogge meg et par kilometer før jeg skal i bursdag senere ikveld. Ha en fin lørdag!

 


Endelig ferdig på jobb, føltes ut som denne dagen aldri ville ende. Uansett så elsker jeg fredager! Skal i bursdag imorra så derfor skal jeg kose meg skikkelig idag. Ikke noe trening, kun godis,filmer pluss favoritt seriene min og litt geografi. Har eksamen om 2 uker så prøver og lese litt hver dag sånn at jeg sliper å stresse siste uka. 
<3 Flere som har en slik fredag?


Hurra, 30 minutters jogging i strek uten pause! De som har følgt meg en stund veit at jeg for 4 uker siden begynte med skikkelig hard trening for å komme iform til Australia. For 4 uker siden jogget jeg samme tempo å klarte så vidt 10 minutter. Så etter 4 uker med minimum 4-5 gode økter i uka klarte jeg hele 30 min som var mitt mål for oktober, stolt! Er så herlig å kjenne at formen blir bedre og at jeg klarer å holde de målene jeg setter meg. Hadde så mye energi idag at jeg faktisk sprang 10 minutter til som gjordet at det ble hele 6 km pluss 30 minutter styrke. November står for tur med mye mer trening, bring it on!<3

Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits