FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN


Thanksgiving break har vært utrolig chill. Har vært ilag med min amerikanske familie og kost meg som bare det. Vi har vært på en av phoenix top 5 resturanger! Helt klart noe av det beste jeg har spist noen gang. Også var vi på SUNS game. Linda og Saurge er jo med i styret eller noe så vi fikk de plassene på front row!  Vi har også vært utafor byen og møt andre i familien. Thanksgiving trafic er crazy! Alle drar jo til familiene sine så det er minst 1 t venting vis du er heldig! Også vil jeg bare gratulere verdens beste pappa med dagen!! savner deg kjempe mye, spesielt siden det er bursdagen din og vi har fotball turnering på mandag. Blir ikke det samme uten deg... Håper du får en kjempe bra dag! Glad i deg <3 <3 Stay Tuned
Happy Thanksgivng! å for en herlig dag det har vært. Nå har jeg fått opplevd en skikkelig amerikans thanksgiving men jeg aldri spist så mye mat før! De hadde jo forett, snack, hovedrett pluss dessert. Vi dro til Vertsmor sin kusine sitt hus. Vi var sånn 30 stykker i det store huset, å det var så fint. Fikk endelig møtte resten av familien. Alle er så snill her,  de tar meg så godt imot og behandler meg som en av sine egne. . Er så hedlig som har fått en vertsmor og en vertsfamilie som tar meg med på så mye og virkelig gir meg en skikkelig amerikansk opplevelse! Vi spiste masse kalkun, spilte amerikansk fotball og bare kosa oss.

Thanksgivnig er jo en dag å være takknemilg på. Synes virelig det er bra dag å også en påminelse for mange om hvor mye de faktisk har i livet som mange andre bare kunne drømme om. Jeg er takknemlig for at jeg har verdens beste familie og venner. Savner dere alle sammen ! <3 Jeg er takknemlig for at jeg fikk dra til USA og fikk en  utrolig bra vertsfamilie som jeg kan være 100 % meg selv med. Jeg er takknmelig for alle de herlige folka jeg har jeg blitt kjent med her! Jeg er takknemlig for at jeg bor i Norge. Jeg er takknemlig for at jeg har et hus, mat og så mange fantastiske mennesker i livet mitt! Stay Tuned
Så det har skjedd litt forskjelig siden sist jeg blogget. Noe er bra noe er dårlig. Har vært ganske frem og tilbake om hva jeg ska gjøre men alt har endelig ordnet seg. Kan skrive om det senere når det passer seg for nå krysser jeg bare fingrene på at alt går bra! Ellers i helga var vi å så HARRY POTTER!! <3 Elsker harry potter, er helt klart yndlings filmene mine og det kommer det alltid til og være. Filmen var så bra og jeg kan ikke vente på neste! På lørdagen gjorde jeg ikke noe spesielt og på søndagen var jeg i Leslie sin bursdag.

Ellers så går alt her borte fremdels bra. Er thanksgiving weekend denne uka så vi har kun 2 skole dager og halv dag på onsdag. Gleder meg virkelig til thanksgiving, folk sier jo det er en av de beste høytidene. Vi har også fotball turnering uka etter.Også har jeg og mamma begynt og se på turer jeg skal på. Akkura nå er det 1 ukes tur til hawaii i januar som er i fokus! åååå, gleder meg bare så sykt mye. Også tenker jeg også på og bestile tur til California. Hoolywood, Disney land, disney studio og selveste Beverly Hills, kan det bli bedre?? Noen andre som skal til hawaii eller california?
Stay tuned  (svar på spørsmålende kommer snart! )
Idag har begge Varsity lagene spilt sine første kamper. Så vi og gutte laget dro rett etter lønsjen siden det var borte kamp og vi måtte kjøre i 3 t. For og si det sånn når man drar på road-trip i Arizona er det kun 3 ting du ser : Fjell, ørken og kaktus! Kampen gikk veldig bra til og være den første. Det ble 1-1 mot fjorårets state champions så vi er ganske fornøyde. Etter kampen dro vi på Panda express. De andre jentene fikk jo helt sjokk da jeg sa jeg ikke viste hva det var. Så de er alle enig om at de skal gjøre meg til den amrikaneren før jeg kommer hjem. Vi har den stemninga i laget. Litt rart at etter bare 3 uker er vi kommet så nære hverandre. Vi tuller å snakker som vi hadde kjent hverandre lenge. Tror denne sesongen kommer til og bli så bra!

 

Stay tuned
I det siste har det ikke skjed så mye. Har holdt på mye med fotball, skole og venner. Elsker fotball treningene selv om det er utrolig hardt. Vi har 45 - 1 time løping, 1 time teknikk pluss spill. men på fredagen hadde vi teambonding. Utrolig artig og vi gjorde jo sykt mye bra. Amerikanere er virkelig oppfinsom! Etter treninga dro jeg å noen av jentene på en italiensk resturang, sykt godt! Imorra ska jeg i bursdag til vertsmor sin kusine. Blir koselige og se alle sammen igjen. Neste uke skal jeg og fotball laget spille vår første kamp. Det er borte kamp så jeg ska ta masse bilder! så skal vi på kino får og se , Harry potter!!også har jeg jo fått senior graduating pack! Er egentli ganske sykt at jeg faktisk skal graduate fra en ekte amerikansk high school. Ha på meg den blå kappa og hatten. Pluss så er det så mye jeg kan bestile, t-skjorter, smykker, scrapbook osv. Også er det en del high school ting som jeg ikke har vist dere ennå. På bilde ser dere id korte mitt og skole avisan vår. Skal prøve å ta bilder av skole mi og legge det ut på bloggen snart.


Stay tuned
Nå har jeg jo vært her i snart 2 månder så da kan jeg vell svara på noen spørsmål fra dere lesere..

Spør i vei!


heyyy, har endelig klart og få tid til og lage et blogg innleg til alle dere som masser der hjemme! Denne uka har vært utrolig hard. For det første har jeg hatt 7 prøver, 2 innleveringer og bestiling av graduation stuff. Har også vært på soccer tryouts hele uka. Fra 2 til 4.30 vær dag. Vi va var sånn 60 stykk og kun 18 kom på varisty mens 20 kom på jv. Jeg KOM PÅ VARISITY! Er så glad! Jeg har aldri vært så sliten før pluss at formen virkelig ikke er bra. Gleder meg til og begynne skikkelig med fotball igjen. Så nå har jeg trening vær dag etter skola i 2-3 t. En ting som er bra er at alle burgerne jeg har spist de siste ukene kommer til og gå bort. Her jogger vi i 40 grader i 30 min så jeg kommer helt klart ikke til og komme rullende hjem,

Leslie har overnattet hos meg i helga. Vi har bare kosa oss med filmer + masse is og cupcakes! Er faktisk første uke jeg bare har slappet av noe som er bra for jeg trengte det virkelig. men jeg skal prøve og opptatere mer fra nå av. Tenk at det er jul om 6 uker, sick! tiden går så fort her

Stay tuned
sorry for dårlig blogging men har så sykt mye og gjøre. Er varsity soccer tryouts hele uka som vil si at jeg ikke er hjemme før kl 5 vær dag. men har så masse og fortelle så stay tuned!
Halloween in america!

Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits