FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN


Happy Halloween!

Min favoritt ting med Halloween ( bortsett fra godteri ) er å kle seg ut! Er så mange kreative mennesker og kostymer der ute, men vis det er noen som veit best hvordan man kler seg ut til Halloween så er det kjendisene! Maken til fantasi og detaljer skal man lette lenge etter. De har jo selvfølgelig en liten fordel med at de er rikere en de fleste av oss men uansett så er kostymene flotte og gir mye inspirasjon til andre. Derfor har jeg plukket ut noen av mine absolutt favoritter for å dele med dere. Jeg har delt dem opp i kategorier siden det er så mange forskjellig, når dere har sett igjennom alt er jeg også veldig spendt på deres mening angående de forskjellige kostymene! 


Kategori 1: Par

1) Jessica Alba ( med fam )   2) Shenae Grimes og Josh Beech     3) Melissa Rycroft ( med fam)    4) Mariah Carey og Nick Cannon


Personlig synes jeg dette er  noen av de søteste kostymene noensinne. De er enkle men samtidig så er de utrolig kreativ og morsomme.  Jessica alba og familie kunne ikke sett søtere ut i superhelt draktene sine. Shenae  og Josh har kled seg ut som Frankie Stein monstre og selv om de ikke er de skumleste er det ingen tvil om at de matcher. Mariah Carry og mannen hennes er helt klart super søte som melk og kjeks men for min del synes jeg seieren går til nummer 3 Melissa Rycroft og The Flindstones! 


Kategori 2: Jenter

5) Christina Milan       6) Fergie       7) Kim Kardashian      8) Nina Dobrev 

Ååh, jeg vil bare ha alle kjolene og bruke dem hele tiden. Dette er noe jeg tror vær eneste jente hadde hatt lyst til å bruke på Halloween. Alle kostymene er så  feminine samtidig som de bare skinner av kreativitet. Nina dobrev kunne ikke ha fikset et bedre Hermine kostymet, klart bevis på at du kan gjøre det enkelt men fortsatt se fantastisk ut. Christina er helt klart inspirert av Katy Perry her og den kjolen er bare til å spise opp. Kim Kardashian som havfrue er helt klart en av favorittene mine men jeg synes uten tvil at nummer 6 Fergie vinner denne. Hun er utkledd som en av de bortskjemte Misse dronningene i "Toddler and Tiara" noe som jeg lenge har ønsket å være pluss at kjolen er super søtt!Kategori 3: Fantasi

9) Teri Hetcher        10) Christian Sirano          11) Kyle MacLachlan        12) Michelle Trachtenberg

Her er det ihvertfall ikke noe mangel på kreativitet! Vet ikke hvor jeg skal startet. Teri Hetcher ser helt fantastisk ut et av de mest originale kostymene noensinne. Hun ser så ekte ut og har tilogmed malt på hjertemunnen som en ekstra liten detalj. Christian og Kyle stjeler begge to karakterer fra en av mine favoritt Disney filmer, Skjønnheten og Udyret! De ser begge rå stilig ut og jeg tror ikke det er mange som har et slikt kostymet. Michelle har tatt et veldig populært avatar kostyme å gjort det til sitt eget med og gi det litt ekstra Halloween følelse. Litt creppy men samtidig død's stilig. Vanskelig kategori men min favoritt må nok være nummer 8, Teri!


Kategori 4: Kjendis imitasjoner

13)Kelly Ripa og Nick Lachey    14) Perez Hilton     15) Ellen degeneres       16) Holly Robinson Peete

Haha, er så morsomt når kjendiser imitere hverandre, blir alltid et show av det. Kim karadashian's 72 dagers ekteskap ble ihvertfall til et utrolig morsomt Halloween kostymet, de ligner jo faktisk på de originale! Perez Hilton som Lady Gaga er jo rett og slett bare genialt. Ellen degeneres, skulle ha hatt flere kostymer av henne for hun skuffer aldri når hun imiterer andre kjendiser og det gjør hun ikke her heler. Sophia grace og Rosie er to av verdens skjønneste jenter så det er en selvfølge at å kle seg som den ville bli bra. Sist men ikke minst, Lil Wayne. Holly Robinson har ikke etterlatt noe til fantasien og man ser nesten ikke at det er en jente som vil si bra sminka! Mine favoritter er 14 og 15 

 
Kategori 5: The Queen!

17...) Heidi Klum!!

Heidi Klum er bare så utrolig kreativ at hun fortjener en egen kategori. Denne dama har virkelig Halloween spirit, kanskje mest i Hollywood for hun skuffer aldri med kostymene sine. Jeg veit faktisk ikke hvilket av dem som er best eller mest uhyggelig. Nei, dette er Halloween på sitt beste å jeg gleder meg til å se hva hun har på seg i år og mange år framover. Vanskelig å velge min favoritt her men jeg tror det må bli 20, satt bare å gapa første gangen jeg så bildet!

Håper dere likte innlegget og at noen ihvertfall har blitt litt inspirert som jeg blir av alle disse flotte kostymene! Jeg har sagt hvilket jeg synes er best, har dere noen favoritter??

<3
Nå stikker jeg til byen også på jobb å der blir jeg helt til 11.... Kjipt men der er heldigvis den lengste vakta denne uka og resten er litt kortere! Jeg har laget et halloween innlegg som kommer  litt senere å jeg håper virkelig dere liker det!

<3


ÅÅh som jeg savner russetida! Det har ikke gått et år å jeg savner det allerede, bare selve følelsen av å være russ er fantastisk. Festene, knutene, samholdet, tryvann og alt det andre kan ikke beskrives. Det rare er at de siste dagene var vi alle så slitne at de fleste ville bare at det skulle bli den 18 så fort som mulig. Tro meg den følelsen forsvinner raskt å man må bare nytte vært minutt av det. Personlig er jeg ganske fornøyd med russetida mi. Jeg fikk dra på russtreff, festet 13 av 17 dager, mange knuter fikk vi også tatt pluss at karakterene og fraværet holdt seg godt. Mitt råd til alle framtidig russ er: Ikke vær tamruss, nytt det!!Hvis du har vært russ savner du det og er det noe du skulle ønske du hadde gjort annerledes?
Er du russ i år, vis ikke når blir du??
Ble et ganske enkelt antrekk idag siden jeg dro rett fra jobb. Jeg synes uansett at denne gensern fra gina er et av mine beste cup, utrolig behagelig samtidig som det gir det lille ekstra. Ble ikke så lenge i byen som je hadde tenk så skal tilabke på torsdag for å kjøpe mer men nå skal jeg på stamina igjen med isabell.

<3


God morgen! Idag fikk jeg en knall start på dagen som dere ser, 4 kilomter på møla etterfulgt av en god runde med styrke. Jeg prøver å gjøre minimum 3 eller 4 øvelser vær gang siden styrke ikke akkurat er favoritt delen min av treningen. Nå er jeg klar for jobb, har heldigvis en ganske grei vakt idag, 10:00 til 16:00. Etter jobb har jeg tenkt meg til byen en tur for å handle noen små ting.

Ha en fin dag! 

Idag har jeg faktisk fri, hurra! Har brukt dagen på å lese til geografi eksamen, ryddet på rommet og snart skal jeg på trening. Kan jo ikke skrive et innleg uten å nevnet all den fine snøen vi har fått! Har aldri sett så her mye snø så tidlig på året. Personlig elsker jeg dette været å håper dette holder seg til jul, får aldri skikkelig jule følelse uten snø.

Ha en fin dag!        Love weheartit!

www.weheartit.com/siljemoan


Jeg tror virkelig ikke man setter pris på søndager eller den ene dagen i uka når du har fri før du jobber såpass mye som jeg gjør nå. 6 dager, en ødelagt døgnrytme og lite søvn senre har jeg endelig litt fri. Idag fikk jeg også tid til å være litt sosial med de andre. Kristine er jo hjemme denne uka fra folkehøyskolen så sliten eller ei en tur til henne skulle jeg. Savner alle som er borte men synes det ekstra koselig når vi møttes igjen for da har vi så mye og prate om!

 Idag har jeg bare slappet av, ikke noe trening eller venner.Alle trenger en dag hvor man bare liger i senga å ikke gjør noe annet en å slappe av! Idag hadde jeg en sånn dag å det var utrolig herlig. Imorra er jeg tilbake for fult. Treningen var ganske slapp denne uka iforhold til andre så ifra mandag er det fult kjør igjen!

<3


Dårlig blogging de siste dagene! Føler jeg har kommet ut av den gode trenden jeg har hatt de siste ukene med både blogging og trening på grund av jobben. Heldigvis er uka snart over å jeg får mine vanlige vakter tilbake!

Tirsdag var det kun jobb og trening. Det som var ganske slitsomt med både tirsdag og onsdag var at jeg hadde vakt fra 4 til 11 og en ny vakt neste dag kl 7 på morgene. Så med andre ord var jeg utrolig sliten etter de to vaktene, hadde det ikke vært for energi drikke hadde jeg nok sovnet som en stein på jobb. Etter jobb hadde vi personalmøte og etter det dro vi på Peppes! Kjempe koselig og gjøre noe annet en bare jobb. Idag har jeg den vanlige rutinen, stå opp, dra på trening og jobb fram til 11. Så blir ikke noe mer spennende her før søndag som sagt. Håper alle får en fin dag!

6 : Svømme med delifiner!

Dette fikk jeg gjøre i sommer på verdens vakreste sted, nemlig Hawaii. Delfinen min het Angelina å hun må være den søteste skapningen jeg noengang har kommet borti! Det var virkelig en helt utrolig opplevelse. Anbefales på det sterkeste!

Har du en Bucket list? Vis er det å svømme med delfiner på lista de?
Jobb, jobb og atter jobb. Jeg har den verste timeplanen noensinne å igår fikk jeg ikke trent fordi jeg måtte begynne før noe som ødela hele dagen.. Skal snart på jobb igjen men først skal jeg  trene og imorra har jeg tidlig vakt så da skal jeg faktisk få gjort noe ut av dagen.Ha en fin dag!

Personlig
Da har jeg gjennomført første uke av treningen min. Jeg skrev i et innleg tidligere at jeg i de neste 16 ukene skal jeg fokusere mye på trening og komme meg i skikkelig form før jeg reiser til Sydney. Personlig synes jeg at første uka har gått utrolig bra! Jeg har gjennomført 5 bra økter som er en god start og jeg kjenner det på formen at den blir bedre. Jeg velger å ikke presse meg selv for hardt i begynnelsen på grunn av at formen ikke er der ennå.

Mål for neste uke
Jeg hadde som gjøremål denne uka at når jeg jogger må jeg jogge 4 kilometer uansett hvor sliten jeg er så denne uka øker det til 5 kilometer. Jeg må også jobbe mye bedre med styrke. Personlig har jeg aldri trent så mye styrke så jeg må virkelig skjerpe meg på den! Jeg skal også ha som mål å jogge 7 kilometer siden jeg klarte 6 denne uka! :)


Da var siste økt fullført å det var itillegg den beste økta jeg har hatt hele uka! 6 kilometer, så langt har jeg ikke jogget på lenge. Klarte tilogmed å jogge 15 min i strek på høyt nivå pluss at det ble 20 minutter med styrke så er ganske fornøyd. En god måtte å avslutte en så solid uke med mye god trening på, gir et godt grunnlag for neste!

Ser ut som en stekt hummer på bildet men det er slike bilder jeg vil ha flere av for da er det ingen tvil om at du har hatt ei bra økt. Nå skal jeg spise, se Two and a half men og gjøre litt matte. Jeg kommer snart med et sammendrag av treningen for Uke 1.

<3   

 


Igår var et eneste stort stress. Min rolige lørdags morgen ble det ikke noe av når jeg plutselig måtte på jobb i 12 tida. Ikke nok med det så skulle jeg jo i bursdag kl halv 8 og jeg var ferdig 6 pluss at bussen hjem bruker 40 min så jeg hadde ikke god tid! Heldigvis var Charlotte seint ute også og siden hun har bil kom vi bare 15 min foreseint. Hvar veldig koselig i bursdagen, er så godt å bare sitte ned, spise mat og ha det hyggelig med de andre uten drikke seg full før 10! 

Etter et par timer der dro vi en liten tur ut på byen noe jeg virkelig ikke var i humør til men siden alle dro gadd jeg ikke være den enste som ble igjen. Kort beskrevet så var forspillet kjempe artig mens byen var elendig. Er alltid det samme gamle å når det itillegg er stappe fult, dårlig musikk og null steder å sitte blir det fort en dårlig kveld på byen. Idag har jeg en del planer og et mål for dagen som jeg skal fortelle om senere!

<3


love weheartit!


Idag har jeg hatt ennå en bra økt på stamina. Klarte å jogge 4 kilometer under 30 minutter som er ganske bra til det jeg har klart før. Kondisen blir bedre og formen følger etter. Jobben var utrolig slitsom så det føles ekstra godt å komme hjem når du har gjort deg ferdig med treningen og bare kan da deg en lang god dusj.

Nå sitte jeg bare her og koser meg med salat og Friends. Har blitt utrolig hekta på salat idet siste, jeg må vise dere den hjemmelagde dressingen jeg bruker som vil gjøre en vær salat 100 ganger bedre! Imorra skal jeg på jobb, trene litt også skal jeg i bursdag så blir nok en travel dag!

<3
Idag klarte jeg faktisk å stå opp av meg selv Kl 7, flink! Så nå har jeg spist meg en god frokost , fått med meg den nyeste episoden av Grey's og øvet litt til geografi!  Er så deilig når jeg våkner tidlig for da har jeg tid til å slappe av samtidig som jeg kan planlege dagen! Nå er jeg snart på vei ut av døra. Skal på jobb Kl 4 så før det må jeg en tur til byen og på Stamina for dagens trening! 
<3
 
Jeg har egentlig aldri sett så veldig mye på noen av disse showene men når jeg fikk vite at Britney skulle være med så måtte jeg bare få med meg første episode! For noen talenter sier jeg bare og med det beste dommerpanelet noensinne tror jeg dette blir en utrolig bra sesong!

   

 Jeg som trodde Britney ikke kunne bli bedre, It's Britney Bitch!


Denne dama får meg bare til å smile! For en personlighet, humor og når man slenger med at hun synger som en gud kan man jo ikke la være og elsket Panda!
 Denne jenta er bare 13 år!! For et talent sier jeg bareHan har bare noe helt unikt og spesielt ved seg selv! Stemmen, personligheta og når man ser på klesstilen tror jeg vi ser på en framtidig stjerne!

Likte du noen av disse eller har du noen andre favoritter?
Ser du på Xfactor?  Vis ikke begynn å se nå!! 
Idag våknet jeg kl 11 noe som var helt fantastik siden jeg vanligvis må stå opp mye tidligere pågrund av jobben. Fikk slappet gått av, ryddet rommet og fått med meg den nye episoden av X-factor US på nettet. Nå skal jeg på Stamina for å trene liag med isabell! Føler meg skikkelig klar for en god treningsrunde siden jeg ikke hadde en igår.<3


Idag har jeg jobbet fra 8 til 4 å Iforhold til igår var jeg ikke like opplagt! De 3 første timene var så lang at jeg faktisk sovna i kassa når en kunde kom, flaut. Tok en pause fra treningen idag siden jeg er ganske støl fra de øktene jeg har hatt tidligere. Er faktisk veldig viktig for kroppen at den får en liten pause fra trening for å få bedre resultat i lengden!Etter jobb dro jeg ut å spiste ilag med Thomas, Isabell, Stine og Susann. Vi dro på Orion hvor ingen av oss klarte og spise opp maten sin, snakk om store porsjoner vi får der. Hvar ivertfall godt å komme seg ut litt og ha på seg noe annent en bare jobb og trenings klær. Imorra har jeg fri så da plannleger jeg å ta meg en skikkelig bra treningsrunde på Stamina samt kjøpe noen nye klær!

<3
Når man trener kan man fort miste inspirasjon eller bare ha en dag hvor senga er det eneste allternative. For meg er det ingenting som inspirer meg mer til å få meg skoa å løpe når jeg ser på disse bildene ! Quotes er også noe som gir meg det ekstra lille løftet på en tung dag. Jeg kan bla igjennom weheartit og bare få den inspirasjonen! Håper noen av disse bildene kan gjøre det samme for noen av dere !

 <3

 
Idag sto jeg faktisk opp kl 5 helt av meg selv. Sykt deilig for da slapp jeg å stresse så mye siden jeg sku på jobb kl 7, var også ganske dIgg å være helt utkvilt til jobben istedenfor og være i koma som jeg vanligvis er på disse vaktene. Etter 8 timers jobb klarte jeg å komme meg på trening, noe som jeg virkelig måtte overbevise meg selv om at dette må gjøres før jeg skal hjem!  Som vanlig angret jeg ikke idet hele tatt på og ha brukt 1 ekstra time på trening, hadde itilegg e utrolig bra økt idag. Hele 5 kilometer hvor jeg nesten sprang hele med kun 2 korte pauser mellom vær pluss styrke!  

Kondis:
2 minutter oppvarming 
36 minutter jogging ( kun to kortet pauser! ) 

Styrke
Lår: 3x15 på maskin
Armer: 3x15 med vekter 
Mage: 3x20 sit ups
Planke: 3x1 minutt med 30 sek pause mellom vær Kjenner virkelig at jeg får mer og mer motivasjon ettersom formen bli bedre og jeg har hatt så bra økter idet siste. Noe av grunen til det er fordi at jeg har satt meg et fast mål med vær trening, er jeg i slaget jogger jeg lenger og vis jeg ikke har dagen har jeg fremdeles pushet meg selv å fått en bra økt ut av det! Nå skal dusje, få i meg litt mat også skal jeg til ei vennine. ha en fin kveld!

 
Idag klarte jeg faktisk å få den slappe kroppen min opp av senga kl 10, stolt! Etter en kjap frokost dro jeg på Stamina får å møtte Johanne. Vi hadde en ganske bra kondisøkt men etter den økten vi tok igår var vi ennå så stiv og støl at det ikke ble så mye styrke. Får ta det igjen imorra. 

Kondis 
- Oppvarming: 2 min ( 5.5 i hastighet ) 
- Lang Joggetur: 35 min ( 9.00 i hastighet )

Styrke
- Planke: 3x1 min med 30 sek pause mellom vær
- Sit ups: 3x30Nå sitter jeg å koser meg med salat, kan vise dere senere hvordan jeg lager verdens beste dressing som får denne salaten til å bli himmelsk! Resten av dagen skal jeg bare slappe av, nytte at jeg ikke skal på jobb for en gang skyld og lese litt til eksamen i geografi og matte! 
 

Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits