FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN


Gud, for en kjedelig uke jeg har hatt. Alle har jo begynt på skolen utenom meg så jeg har sittet hjemme foran tvn eller sovet til kl 1 nesten vær dag. Klager ikke akkurat men det blir ganske kjedelig og ensomt ettervert når alle er borte.. Jeg drar jo snart til usa, har ikke fått noe dato men jeg reiser mest sannsynlig i begynnelsen av september. Grunnen til at jeg ikke har har skrevet noe om Usa eller hvor jeg skal er fordi jeg vil ha all informasjonen om familien, skole osv. men kan jo si at jeg skal til California!! Life is so good!! Så alt kommer snart, promise....

Hvar jo innom skolen på torsdagen får å sjekke vilke fag jeg må ta dette året så jeg får 2 året godkjent når jeg kommer tilbake. Var utrolig koselig å se folk igjen men samtidig litt rart og høre dem snakke om skole å sånt og jeg som ikke ante ka de snakke om. Tror faktisk det er først e gangen jeg virkelig har insett at jeg faktisk skal gå på en anna skole dette året uten dem.. kommer til og bli så utrolig rart!

Ellers har jeg også vært på fotball trening. Kommer jo til savne jentene og fotballen så utrolig mye!! Blir ikke det samme uten dem. Det føles som om jeg må si hade til alt i disse dagene.. Har også vært i bursdag idag og spist mei feit på masse kake og pizza. Må jo venne mei tll den amerikanske livstilen!


Jeg har ikke opptadert bloggen i det siste men jeg lover at det kommer masse snart! Har skjed så utrolig mye de siste dagene og jeg ska legge ut  så snart alt er på plass.stay tuned!         

                                                                   Can`t wait!Det er så typisk at den ene dagen det faktisk er fint vær i bodø er jeg på jobb. Jeg gikk til å med glipp av treninga som jeg hadde gledet mei til pågrund av jobben. Har jo ikke spilt eller sett mange av jentene på evigheter. Får se om jeg kanskje rekker neste trening.  Jeg driver også og ser på et nytt digital kamra. Har mistet ledninag til det forige så jeg får ikke lasta opp noen bilder og siden jeg skal til usa må jeg jo nesten ha et nytt kamra. Hadde jo tenkt på og kjøpe et lenge men det er bare så kjipt at det er masse sommer bilder på det andre som jeg ikke får lasta opp. snart skal jeg se rosenborg kampen også har jeg noen usa greir og ordne..
          =          

blogg.no er så irriterende av og til. Igår fikk jeg ikke blogget noe, selv om jeg prøvde 3 ganger slettet alltid innlegge sei.  Idag har jeg vært hos frisøren og jeg må bare si at det hvar utrolig godt å få det blondt igjen! Skjedde også noe sykt flaut på bussen! Da jeg sku gå på så typisk mei snubler jeg rett inn i bussen. Jeg slo jeg meg jo skikkelig på låret og hele bussen bare så på meg mens jeg haltet bort til et sette, flaut! Låret ser jo ikke ut, har den kulen og 3 svære blå merker.. Jeg har også vært på flyplassen..

Det er utrolig trist og si hade til folk, helt klart ikke noe vil gjøre noe mer! Idag dro ingvild, var selfølgelig utrolig trist på flyplassen. Kan ikke tro at hun også har reist. Ut av alle vennene mine er jo ingvild den jeg har kjent lengst. Kommer til og bli rart og ikke ha henne i hverdagen lenger. men jeg veit du kommer til og få et utrolig bra år. Kommer til og savne dei utrolig mye men jeg ønsker dei et fantastisk år også snakkes vi på skype, msn osv! <3


gammelt bilde


<3

Jeg får ikke den sangen ut av hode! Vis du har sett "eurotrip" så skjønner du hvorfor.. En av de morsomste filmene jeg har sett på lenge! Var på hos michell i går på jente/ innflytnings/ kveld. Var kjempe kos, lenge siden jeg har sett både anneli og jenny. Vi har jo så mange barndomsminner sammen! For ikke å snakke om alt godterie vi spiste..  Snart skal jeg på friskhuset og ikveld skal jeg ut. Håpper bare det slutter å regne snart..


Det er sykt at Marianne faktisk  har dratt til USA. Virker som om det var igår at vi snakket om USA og hvordan siste kvelden i norge ville være.. Var utrolig trist å si hade til henne på flyplassen, jeg jo så dårlig på og si hade for tårene de bare kommer!.. savner dei allerede!! Gleder meg bare til og se dei igjen sånn at vi kan snakke i timevis om alle tingen vi opplevde i usa. Håpper virkelig du får et suppert opphold i utah med skole, vertsfamilie osv. Også vil jeg bare ønske dei verdens beste år!!   
Isabell dro nettopp etter og blandt anna ha fikset meg skype siden jeg ikke hadde peilig på hvordan jeg sku gjøre det selv. Hva ska jeg gjøre uten henne i usa? Jenta har jo fikset alt på pc min siden jeg fikk en!! Ellers har jeg bare trent  zumba og sett 4 episoder av 90210, hekta å ja.. Har også prøvd å finne den jævla kamra ledninga så jeg kan laste opp bilder fra sommern. Er så sykt kjipt vis jeg må kjøpe en nyen får de er så dyr! Jeg og marianne var på 3 buttikker igår og ingen hadde den, typisk!  Imorra blir nok en sykt tung dag. Marianne drar nemlig imorra og det er første gang jeg virkelig må si hade til noen i 1 år.  Ingvild drar på mandag noe som bare gjør det ennå tristere!!

http://marianneiusa.blogg.no/ <3
http://ingvilditexas.blogg.no/ <3<3 Mandag -  Fotball trening
<3 Tirsdag - Byen / taco kveld
<3 Onsdag - teltur 
<3 Torsdag - Marianne drar :(
<3 Fredag - Overnating / inflytnings kveld
<3 Lørdag - ut
<3 Søndag - sov!
 


De neste ukene kommer til å bli hektisk. Jeg er ganske sikker på siden vi er i august at når jeg får familie vil jeg dra samme uke. Har snakket med noen utvekslingstudenter fra i fjor og mange av dem fikk også sine familier august. Jeg viste jo det fra før av men det var ganske betrygene og vite at det er mange som er eller har vert i samme sitvasjon som meg. Så nå er jeg bare spent ! Jeg planlegger også en dell ting med bestevenninene mine siden vi snart ska dra.. Idag skal jeg til tremeningen min sin bursdag. Etter skal jeg kanskje finne på noe med jentene så jeg skal bare kose meg idag.
                                                              <3
Etter 6 t jobbing igår bestemte jeg meg for og jogge hjem så jeg ikke gikk glipp av all sola.. Er utrolig herlig og faktisk kunne være ute i bare t-skjoret og ikke fryse! Hvar også ilag med michell igår. Hun har fått meg hekta på enda en tv-serie: 90210, love it! .. Idag har jeg "jogget" en tur ilag med Amila. Hun har vert borte i 1 måned så var godt og se henne igjen! Snart skal jeg kanskje på step puls, men veit ikke helt om jeg gidder... Vil egentli bare spise godteri og se enda en episode av 90210!!
ja jeg veit, jeg er verdens verste blogger men jeg ska skjerpe meg fra nå av!! Grunden til at jeg ikke har blogget noe på 1 måned er fordi jeg har mistet kamra ledninga mi så jeg får ikke lasta opp noen bilder og da er det bare kjedelig og blogge. Skal få fikset det snart. Ellers har jeg bare kost meg og slappet av i ferien med venner og familie. Hvar foreksempel på hytta til i isabell i 5 dager for 2 uker siden, kjempe kos! Den siste uka har jeg vert syk, heldigvis er været dårlig så ingen a de få soldagene vi har her gikk jeg glipp av.

Når det gjelder usa har jeg ikke hørt noe mer, kjenner jeg begynner og bli så utolmodig! Mange har begynt å dra fra bodø nå så jeg begynner virkelig og kjenne det. men når får jeg familie?? Det som skremmer meg litt er at jeg sikkert får sånn " her er vertsfamilien din, du reiser om 1 uke". Jeg har mange ska si hade til før det og all planleginng hadde vert så mye enklere vis jeg bare hadde hatt en dato...
Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits