FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN


p8282200
p8282198

Endelig har jeg fått meg klesstativ! Har ventet lenge på å få det. Nå slipper det å se helt bomba ut her siden det er enkelt å henge opp klær + så ser det bare så mye bedre ut på rommet!Dro til byen idag ilame isabell, Mailen og Marianne. med en gang vi kom in i glasshuset ble vi bombadert med alle de forskjelige partiene som sto rundt om kring. Tror jeg har sånn 10 reklame blad for vert parti, det brae med disse valg greiene er at de gir bort masse drops for å smiske så da tar vi bare litt fra vær bod ;) det var sinnsykt varmt der, ble jo helt svett av å gå rundt omkring. kjøpte mei egentli ikke noe spes, et skjerf og en ny treningsbokse. 

p8272187
p8272189
blogginga mi har idet siste ikke vert så mye å skryte av, grunden til det er ganske enkelt at jeg har mye og gjøre for tida! men jeg skal fortsette. Synes det utrolig morsomt pluss så er det mange som masser om det som jeg synes er utrolig hyggelig :) igår skjedde ikke noe spes, vi måtte høre på noen politikere og jeg dro på spinning med Lena.

Som jeg har sagt tiligere hadde jeg et møtte med rågivern om USA igjen idag. Han ga masse nyttige tips og sa også at det første skrite er og velge organisasjonene du skal reise med, så du kan vell tenke va jeg sitter å gjør nå. vi fikk også besøk på skola idag av selveste statsministern. han var faktisk ikke så kjedelig som jeg trodde. Senere idag skal jeg spille ilame 94 mot vinklen.

38638241247925047149n500
tenk om 1 år er jeg kanskje tilbake i USA eller et anna land???igår vant vi helle 4-0 mot vinklen som var utrolig bra!! Dagen idag har vært helt vanlig bortsett fra at vi hadde vår første gym time med en ny gym lærer. Vi måtte nemli gå opp til hunstad toppen som var helt greit men det var bare så sykt varmt! Etter skola var det fotball trening.

 men jeg har også vært hos rådgivern idag for å spøre om USA. Har kanskje ikke nevnt det tiligere men jeg planleger et år i USA neste år. Så jeg må virkelig begynne å planlege nå! jeg har en ny avtale med han på fredag hvor jeg må levere inn huske listen så han kan forklare det jeg ikke skjønner. Mamma og Pappa er ikke akkurat glade for dette men jeg tror ikke så mange foreldre liker iden på at ungen deres er borte 1 helt år. men jeg skal nå ivertfall begynne å se hvordan alt fungerer å sånt først..

 p8242180Etter et par dager her på vidregående kjenner jeg at jeg begynner å få tak på det helle. Jeg har det kjempe fint på skolen å i klassen + så synes jeg alle de nye tingene her er litt spenndene. Greit, jeg er ikke så veldig fan av kjedlige timer og lange dager men hvem er det?  idag fikk vi foresten Pc, som er helt greie er bare glad jeg har fått en berbar data jeg.. Når det kommer til den linja jeg går på er jeg ikke helt sikker om det er den riktige for mei, men jeg får se om jeg skal bytte eller ikke. om ikke så lenge skal jeg og lage mitt spille kamp på aspmyra mot vinklen...

p82321761024Ja, dagens planer gikk litt i vasken da jeg så ut av vindue imorest. gjett hva, det regnet. Typisk oss her i nordland, enten er det kaldt eller så regner det helle tiden! men senere på dagen dro jeg, Ingrid og faren hennes på bodø glimt kamp. Det var utrolig artig, glimt vant jo 2-0 å alt.. Rett etter kampen måtte jeg på trening, akkurat som det hadde gjort i helle dag regnet det da også. Nå har jeg bare lyst til å legge mei, men jeg må bare gjør litt skole arbeid før jeg finner senga..

p8212175
Å gå frem å tilbake i 6 timer i strek er ikke akkurat noen drømme tilverelse for noen. Det var nemli det jeg gjorde på jobben idag, man kan vell si at det var en av de kjedeligste arbeids dagene hitil! men denne dagen snudde fort om da familien dro på middag hos bestemor og bestefar. De lager jo bare så god mat, er helt ferdig etter alt jeg spiste idag.. va kjempe koselig å bare slappe av hos dem etter en lang dag på jobb!

p8202170
p8202173p8202163

Vanilje is
Smash melke sjokolade
Hakket Smash strøsel

Det ble til slutt corepuls på mei. Da jeg kom dit var heldigvis ingrid der, så jeg slapp og trene alene. er mye morsomere å trene sammen med noen! Da jeg skulle sykkle hjem hadde jeg selfølgelig en digger kjukk genser med siden det var kjølig da jeg dro. Probleme var at nå var det ikke kjølig lenger, jeg hadde ekstra bagasje og det regnet. Nå er jeg så lei av høst og skiftende vær forhold. Kan det ikke bare bli vinter, kjenner jeg begynner å savne snøen nå.. Imorra er det lørdag å gjett hvor jeg må tilbringe den, på jobb....

n1536529801302233422268009 Igår vant vi 7-1 over tverlande som betyr at vi nå er sikkre til og komme blant de 5 beste lagene i serien. Det betyr at vi kan spille om å bli kretsmestere. På skolen idag hadde vi bare 4 timer så vi fikk gå etter lønsj, så fra nå av er fredager min yndlings dag! Nå har jeg tenkt å rydde litt på rommet mitt før jeg kommer igang med dagens trening som er enten corepuls eller jogging..

p8192157Skole dagen startet med en matte prøve, er bare så glad vi ikke får karakter på denne! I engelsken fikk vi en ny lærer som virket som en bra lærer siden hun snakket engelsk helle tiden. men da hun tok opp en leke dinosaur fra veska som het REX begynte jeg virkelig å tvile. Tydeligvis skulle REX spise opp alle som sa noen norske ord når vi hadde engelsk time. helle klassen holdt jo på å le sei ihjel!!

Glemte foresten å si at igår tapte vi 7-1 mot grand, ikke så br amen sånt skjer. Idag skal jeg spille med mitt lag mot tverlande idag så jeg må virkelig begynne å skifte!

Har du noen rare lærere?
idag var dagen jeg begynte på vidregående, kan ennå ikke tro det selv at tia har gått så fort. man merker raskt at det var en ganske stor forskjell på vidregående og ungdomskola, alt er så nytt dær. Jeg kom i en kjempe fin klasse, Mailen var jo dær pluss noen andre jeg kjenner fra før og mange andre som virker kjempe grei. Tror jeg kommer til å bruke uker på å lære hvordan alt fungerer her! Nå skal jeg snart på fotball kamp for 94 på aspmyra, vi skal spille mot grand 2.

754e437598d6be091cc99cdbf23631cc

som dere ser har jeg også endret designe og headern min, var virkelig på tide med en forandring!
Nå er det bare timer igjen til jeg offisielt er begynt på vidregående. Jeg begynner virkelig og kjenne spenningen i magen nå spesilet på hvordan klasse jeg kommer til å gå i. Jeg lurer også på hvordan vidregående vil være, kommer ikke akkurat til å få sove i natt. Har vært på jobben idag også har jeg kjøpt alt jeg trenger til skolen å sånt. så har jeg også vært på felini med jentene idag og ette rdet dro vi til mailen å så en film + Paradise. Amila var den eneste som ikke var der, hun kom jo hjem fra ferien idag. Har ikke sett henne på nesten 2 månder så gleder mei til å se henne igjen imorra! nå må jeg bare prøve å sove, er ikke så veldig gira på at jeg må stå opp tilig igjen men det måtte nå skje en eller anna gang..

p7101818

Godbay summer, hello school....Ikveld har jeg å noen av jentene vært hos ingvild, kjempe koselig. men jeg klarte selfølgelig å gleme kamra mit dær så blir ikke så mange bilder før jeg får hentet det.. men det var da vi gikk hjem det skjedde.

Jeg, Lena og isabell som bor på fjellet å alt bestemte oss får å gå gjennom skogen som vi alltid gjør. Det var bekmørt å vi kunne nesten ikke se noen ting der vi gikk. Vi drev bare å kødda med om hvordan kiddnapere å sånt plutselig skulle komme frem å ta oss fra skogen. Da vi neste var på toppen av baken å begynte å se sluten på skogen sier plutselig isabell " det er noen dær". Jeg tenker jo så klart at hun bare kødder som vanlig, men når jeg ser fremover ser jeg en mørk skygge. tror først det er et tre men når isa tar frem mobilen for å lyse frem over ser vi helt tydlig en mørk skygge av en person. 1000 tanker gikk gjennom hodne våre å plutselig roper isabell "løp" å tro om vi gjorde det. vi sprang som et helvete ned baken å tilbake til nabolage. det var så utrolig ekkelt, bare den følelsen av se en skygge av en person rett foran oss !! vi gikk selfølgelig på veien tilbake. Herregud kor redd jeg va i det øyeblikke, man vet jo aldri va som kan skje i de sitvasjonene!

mc3a5nen

Hva hadde du gjort vis du hadde sett en person på svarte natta midt i skogen?dsc01659

Vi kom oss til semi finalen idag i bodø kupen. Vi tapte dessvere 2-0 mot saltdalskameratene. utrolig kipt å surt og tape ,spesielt når man er så nærme finalen. men vi fikk ivertfall bronsje så er fornøyd med det. Da jeg kom hjem la jeg rett i sofan å sovnet faktisk av. våknet for sånn 2 timer siden, men spilte jo tråsalt kvartfinale kl 8 om morn. nå er det bare 3 dager igjen til skolen å jeg har fremdeles ikke fått kjøpt alle skole tingene mine så jeg må vell komme igang med det!Dagen startet ikke akkurat bra da vi først sto opp 5 min før vi skulle kjøre til kampen. ikke nok med det men da har vert utrolig stygt vær i bodø helle dagen! men vi vant 1-0 over hunstad, så det er jeg ganske glad for. Jeg og Martine har ver på dugnad i nesten helle dag. Vi har stått i en sånn liten pølse bod atme bankgata. Jeg tror vi sløste bort flere kilo kaffe + svidde vaffler men etter et par timer gikk det greit. Maria stakkars var også dær bortsett fra at hun måtte døme ut i det regnet mens vi to satt i vogna å så på imens hun ble gjennomvått.

På slutte klarte jeg jo selfølgelig å velte helle skåla med vaffelmiks over helle benken og golvet. snakker om typisk mei, å like før jeg ble hentet også. så der satt jeg på alle fire med et tonn do-papir med et helt fotball lag i ryggen som sikkert syntes det var ganske morsomt. nå er jeg ivertfall endelig hjemme! Hadde faktisk tenk mei en tur på skomparti idag men vet ikke helt om jeg gidder i år. tror jeg bare tar en rolig lørdags kveld med masse godis før jeg skal opp kl 6 imorra til neste kamp.

p8132111
p8132117p8132124

hvem tror dere personen i svart på det midterste bilde er?
509111498139156451536529801303615975146527n

Idag var altså første kampen i bodø kupen. Vi tapte dessvere 2-0 mot korgen. Ikke akkurat drømmestarten på turneringa men det viser bare at vi må jobbe hardere! jeg kan helt klart kjenne at jeg har hatt ferie i noen uker. Imorra har vi kamp kl 9 mot hunstad så vi må stå ekstra tilig opp, på en lørdag å alt. etter kampen må jeg dugnad så det er fult kjør imorra...
p8112089

siden mobilen min er i koma å blir nok det i en lang stund må jeg nøye mei med min gammle "stilige" Nokia mobil. Denne har jo alt, null musikk, nesten ingen programer men den har faktisk et lite kamra.. Gleder mei " virkelig" til mange uker med denne! Nå må jeg vell snart komme mei i seng, Gleder mei til imorra for da starter Bodø Kupen :Duntitled

YESS, 4-0 seier over Skottland.. Trodde faktisk ikke de skulle klare det etter de siste kampene men nå har jeg faktisk litt håp om at norge kan komme til Vm!!Har ikke blogget så mye i det siste men har eller ikke hatt noe serlig og skrive om heller. i det siste har jeg vært på jobb, hatt noen koselige jentekvelder, vært på trening OSV. men om 1 uke begynner jeg på vidregående, kan ennå ikke tro hvor fort sommern har gått!

p81020861024

Har vert en liten tur i byen idag bare for å kjøpe mei noen små ting. Fant endelig Hårkuren fra GLISS, det er mange som sier det er utrolig bra så vi får se. Varme sprayen fra Sunsilk er også en jeg ikke har prøvd før men Dama i butikken sa den var bra så jeg får stole på det. Alt dere ser på bilde er fra H&M. Senere idag skal jeg en tur på spinning..

Noen som har prøvd enten hårkuren eller varme sprayen?
Er de bra?
Så etter å ha ligget i sola et par timer bestemer jeg mei faktisk for å rydde huset. Å jeg ikke bare rydder men jeg vasker, må si jeg er utrolig stolt av meg selv dessuten fikk jeg en liten stjerne i boka av mamma for dette. Så dro jeg på trening. Jeg har nettopp kommet hjem fra isabell. Jeg hun, Marianne og Lena så prison break å paradise hos henne. Endelig begynte prison break igjen, har ventet så lenge. Det er jo bare så spenndene! 

Foresten, va er det som skjer med blogg.no, er alle vennene slette eller kommer de tilbake?? p80320711024

jeg sitter der ute på verandan å bare nyter sola med musikk og mat, Herlig! så hører jeg telefonen ringe å jeg får vite at jeg selfølgelig må på jobb. så jeg hiver på meg det første jeg ser, finner en bag og med litt lønsj i magen kommer jeg mei på busse. Heldigvis skulle isabell også på jobb idag. Etter jobben dro jeg på friskhuset og rakk faktisk spinninga.

Akkurat nå trenger jeg noe bra åse på så jeg har funnet frem Sex and the city.. Det er ikke noen som kan samenligne sei men Samantha Jones morsome oppførsel og artige trekk! ha en fin kveld.. 

Hvem liker du best i Sex and the city?1396989052b0665ba3bdosydenmoteskjrt257370a

Da jeg var i Sverige kom jeg over et program som heter LA ink, det er en realty serie om en veldig populer tatoverings butikk i Las vegas.. å jeg ble virkelig sjokka, spesielt av jentene på hvor forferdeli de så ut. Jeg mener de har jo tatoveringer over helle kroppen!! det er bare så fælt, hvem vil egentli ødlege utsende sitt med og tatovere helle kroppen på den måtten? jeg blir bare lei mei når jeg ser på showe og nye kunder kommer inn å får disse store fargerike tatoveringene på helle armen.

Jeg skjønner godt at noen kanskje vil ha et minne med tatoveringer eller kanskej hedre noen de er glad i, men det må da vere grenser. selv synes jeg at en liten tatovering kunne vert fint, men når du gjør som disse jentene har gjort er det bare grusomt. Datoveringer går jo ikke bort heller, skal de virkelig ha kroppen sin som et ark hvor alt er tegnet på helle livet?

Hva mener du om dette??
Har du sett serien noen gang?p8022063

-Yoghurt Naturel
-Smoothie frukt (frosne)

miks disse 2 sammen i en mikser å du får =

p8022064

nammm!!!av en eller anna grund kom jeg mei ikke inn på blogg no i går kveld så jeg fikk ikke lagt ut innleg, så jeg gjør dte heller nå..

i går var altså jeg og Marianne og bade. Utrolig herlig å bade igjen, men det var litt kaldt i vannet pluss at være var jevlig. På slutten begynte det til og med å regne så vi måtte stå under en hau med trer. Jeg tror faktisk at den regn skyen føler ette rmeg overalt! Så var jeg også på fotball trening senere på dagen, deilig å begynne å trene skikkelig igjen..

cimg1183
cimg1190
cimg1203

Idag har jeg vert på jobb fra kl 9 til kl 4. Ble ikke akkurat så veldig glad da jeg gikk ut i pausen og kjente hvor varmt det var ute, typisk min uflaks å jobbe på en solskinsdag! Rett etter jobben måtte jeg på trening. Kjente bare at sveten rannt ned gjennom helle treninga på grund av at det var så varmt. Nå skal jeg snart dra på spinning.. 

hvar det noen andre som ikke kom seg inn på blogg.no igår eller var det bare meg?p8012056
cardigan fra gina tricot

p8012057
Dongeri bolero fra gina-tricot

p8012059
t-skjorte fra gina-tricot

p8012060
kjole fra gina-tricot

p8012061
lang singlet fra gina-tricot

j
Veske fra VEZZANO

p8012062
smykke fra gina-tricot

p8012054

Nå skal pengaboka og korte graves ned å ikke bli tatt opp igjen før jeg har jobbet en god del!!
Da var jeg hema igjen, kan kanskje ikke svensk men har hat det kjempe artig i Umeå. Vi kom oss til semi finalen som jeg synes var veldig bra for vi spilte utrolig bra de siste 3 kampene! Vi har gjort utrolitg masse rart og jeg har fått shoppet mye på min yndlings butikk, gina-tricot! legger ut bilder imorra...

Det var også disko der borte, som faktisk var utrolig bra siden det var så utrolig mange folk der! Vi gjorde også noe skikkelig artig som jeg ikke vet navne på men det ligner på paintball bortsett fra at det er med lasere og at det er 100 ganger morsomere! men nå skal jeg bare komme meg i seng, 9 timers ubehagelig buss tur gjør ikke akkurat underverker for ryggen ;P

p7292022
656811786430087652567587627873741944255n
656811786014087652567587627871657101831n
Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits