FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN


igår var helt klart en av de beste dagene i live mitt. Å få leve ut en av mine største drømmer nemlig å graduate fra en ekte amrikansk high school med cap and gown og faktisk å få det diplome var helt fantastisk! Blir ikke mer amrikansk en dette. Dagen startet kl 7 på skola fordi vi skø øve til sermonien som var på kvelden,. kjempe koselig og se alle sammen igjen! Senere på kvelden gjorde vi oss klar. Først tok vi masse bilder, dro til skola og tok flere bilder. Hadde den omg følelsen under hele graduation fo rdet var akkurat som på film. Var så spend da vi ventet på og gå ut. Og det var sånn 5000 mennesker der med plakater og ballonger som gjorde det ekstra bra. Har ikke bilder av det men vertsfamilien min tok masse bilder av sermonien så legger det ut når jeg får de! Sermonien var akkurat som på film med taller og sanger. Mine 2 favorit øyeblikk var nå Summer sang "Long Live", alle reise seg, sang med og det var bare den stemmningen og følelsene under hele sangen! Også selfølgelig når de ropte opp navnet mitt og jeg fikk diplomet. Just as I dreamd it would be!

Etter graduation dro vi på grad night. Det var det alt fra gowcart, til vannskueter og masse mer. Hadde det kjempe koselig og jeg vant til og med en senior award!! men det var også veldig trist på slutten. Vi var der til sånn kl 4 på natta. Da alle sku dra skjønte jeg at dette er nok siste gang jeg ser mange av dem. Folk kom bort og ga meg klemmer og sa jeg burde holde kontak via facebook! love them all, og jeg kan ikke fate at dette året snart er over.. Det var ivertfall en perfekt avslutning på mitt high school liv med nesten alle de bra folka jeg har møtt.

Class of 2011!I fikk A på matte eksamen!! Herregud kor glad jeg ble når jeg åpnet infinent campus, og der var den. A, A, AAAAAA! haha er så glad nå for ikke og si sjokka. Alle som kjenner meg veit jo at jeg og matte ikke går sammen. Det er nesten ikke noe forskjel på matten her på fra hva den er i norge, eneste er at det er mye vanskligere og forstå siden alle formlene er på engelsk. Jeg fikk D forige semester, holdt på og stryke. Har holdt meg på C hele dette semestret men så bomma jeg på en prøve og tenkte " faen nå får jeg D igjen"... Og det ville jeg jo ikke så har gjort litt mer matte en vanlig ( aldri mer! ikke noe matte 3 året :D ) og det lønte seg jo! Nå venter jeg bare på at de andre eksamene skal bli lagt inn, kanskje jeg får A number 2????


Nå sitter jeg begravd i lekser, bokstavlitalt. Jeg har 4 finals imorra så er ganske stressa nu pluss at jeg tror aldri jeg har jobbet så mye i mitt liv. Eneste høydepunktene med dagen var class party som vi hadde i econ klassen min og american history. Kjempe kos begge to, men likte seff econ bedre. Crazy people , i am gonna miss you!

Mr Bennings small but crazy class! <3
Verdens nydligste! Savna dokker sånn på 17 mai!
Da var min siste mandag på north canyon over. Bare 4 dager igjen nå, sykt!! men idag har  vært en utrolig bra dag av mange forskjelige grunner:

<3 Jeg besto alle AIMS testene mine så nå er det 100 % at jeg skal Graduate !!!!
<3 Jeg fikk Yearbook a mi idag, sykt stilig!
<3 Senior prank på torsdag ( sier ikke hva det er ennå for det er så bra) !
<3 I helga Skal jeg til...... California!

Er sykt stilig med yearbook. Bilde mitt var jo der og alt. Eneste 2 minusene med det var at de ikke hadde tatt med quote mitt og bilde ser helt hemma ut!! jaja, jeg har ivertfall en. Også har jo også verdens søteste mennesker signert den, synes det er så koselig, spesielt når jeg dra hjem så kan jeg se på dette og huska tilbake til de gode stundene med alle sammen. Skal få mer underskrifter imorra siden jeg fikk den i lønsjen! Jeg hadde også senior talen min idag. Gikk utrolig bra og alle sammen sa jeg hadde den beste talen så va ganske fornøyd. Det rareste som skjedde idag var når ei i klassen min begynte og gråte som bare det under talen sin. Hun fortalte nemlig alle oss at hun var gravid.... stakkars jente, alle ble jo helt sjokka!Også vil jeg ønske alle sammen en herlig 17 mai! <3 miss u norway!
Okey kanskje jeg faktisk skal gi en skikkelig opptatering om hva jeg har gjort i det siste. Jeg kjenner at jeg må bli flinkere til og ta bilder! Har jo nesten ikke tatt noen i det siste men ska ta masse bilder nå den siste tiden så dere får se!  Denne månden har vært utrolig bra. Siden det er så kort tid igjen så har masse skjed for oss som er seniors. Senior ditch day hvar forige uka på fredag og da er vanlig på senior ditch day at du drar ut på torsdag. Jeg og Leslie dro til ei i klassen vår på senior party. Hvar sånn skikkelig american pie fest med diggert hus og alt så det var artig og oppleve. Ellers så har det vert Prom, Mothers day, masse bading ( 25 grader neste vær dag!! ) og senior spirit week.

Denne spirit uka har vært skikkelig dårlig, nesten ingen som gadd og kled seg ut. Må innrømme at jeg kun kledde meg ut på senior citizen day men heregud kor glad jeg er for at jeg gjorde det. Har aldri hatt en så morsom dag! Folk har kalt meg "granny" og oldies i hele dag og sagt kor bra kostymet jeg hadde. Hvar skikkleig morsomt og leke gammle pluss at alle fikk seg jo en god latter inkludert meg!
Stay tuned
Nå har jeg bare 6 dager igjen av high school! Jeg veit ikke helt om jeg skal være glad eller lei meg.. På en side så betyr det ferie og ikke mer skolearbeid. men jeg kunne ha faktisk ha gjort det hele sommern vis jeg kunne få være på skolen min litt til med alle folka. Jeg kommer til og savna alt med high school. Spiriten, sportene, skole nyheter og aviser og rett å slett hvordan high school er! Dagene mine er stortsett de samme,  å møtte Tiffany i gangen til første time og få kjeft fordi prater for mye. Møtte Jessica på badet før andre time og skravle om alt mulig på 5 min mens vi ser oss i speile. Sove i 2 timen med alle andre som holder på og død av Mr. S sine kjedelige timer. 3 og 4 timen hvor jeg alltid for en eller anna viking kommentar om norge fra folka der pluss at alle i begge klassene gir F i skola så lærerne er alltid crazy! Lønsj hvor jeg alltid står i køen med alexsandra mens vi klager på hvor dårlig lønsjen er. 6 time hvor Natasha, jeg og stephan alltid imiterer Mr Benning. Og selfølgelig 7 time med min awsome matte klasse. Digger alle folka der inne og vi har alltid et topic for vær gang. Pluss så har vi verdens beste lærere Mr Z som faktisk gjør matte lett og som alltid har en artig kommentar til alle. For ikke snakka om folk jeg møtter i gangene som fotball jentene mine. savner fotball sesongen så sinnsykt og sku ønske vi hadde det hele året! Det er skole dagene mine, å jeg kommer til og savna den så mye! High school har vært en helt fantastisk opplevelse og jeg har virkelig trivdes med å være senior på north canyon!!Time flyes when your having fun </3
When I was 5 years old, my mom always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn't understand the assignment and I told them they didn't understand life5 weeks left, let's make the most of it!!

Prom var en fantastisk opplevelse, akkurat som på film! Dro til frisørn får å fikse håret og jeg fikk jo verdens beste frisør! Han/Hun var jo en ekte dragquenn, sånn som er i las vegas! Han/hun gjorde ivertfall en fantastisk job med håret mitt og det holdt seg faktisk hele kvelden. Så dro vi hjem og tok lit bilder og etter det dro vi og spiste på Maggianos med noen andre folk. Har dessvere ingen bilder av det for jeg glemte jo selfølgelig kamera så vertsmor måtte kjøre tilbake og da va jo vi ferdig og spise..... typisk

Selve prom var fantastik! Hadde det utrolig koselig med masse bra folk! Fikk også snakka med mange som jeg ikke har sett på lenge. Har heler aldri fått så mange komplimanger for kjolen min før, selv folk jeg ikke kjente. En ting jeg kommer til og savna med usa er hvor utrolig koselig amerikanerne er! men det var som sagt et veldig klassisk prom,konge og dronning, red punsh og masse bra musikk! herlig kveld!
Stay Tuned

Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits