FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN
Å, nå merker jeg at jeg begynner å bli sykt utålmodig! Når får jeg familie?? Jeg har fått beskjed om at jeg har fått en men jeg veit ikke hvem de er. Begynner faktisk og bli litt redd for at de ombestemte seg eller noe eller at skolen ikke godtok meg. Det er mange som har fått familie nå og de er så heldig. Håper virkelig jeg får vite det snart!!

Ellers så er jeg ganske lei av blogging. Er så kjedelig å skrive hva du har gjort hver eneste dag, har liksom gjort det i nesten 1 år. Så fra nå av skal denne bloggen handle mest om USA, slenger sikkert med 1 innleg eller 2 avotil om andre ting. Så om USA så skal jeg og mamme som sagt til OSLO om 2 uker. 4 - 6 juni. Vi skulle egentli dra til ambassaden i samme slengen men de har ikke åpent på lørdag. Så derfor skal bestefar ta meg med til ambassaden. Han jobber i et flyselskap så det er så mye letter og reise med han. Stay tuned

Har ikke blogga på en stund men det er fordi jeg har hatt en del og gjøre i lang helga. For det første kom jeg ikke opp i skriftlig eksamen, YES!! Er så glad jeg slap matte. Også har jeg jobbet mye, må jo tjene meg litt ekstra til Oslo. Så har det jo vært 16 mai som betyr en ting, ut! Har dessvere ikke noen bilder fra den 16. Sola har foresten også endelig kommet frem så det har vert bra vær de siste dagene.

Idag er det jo 17 mai. Elsker denne dagen, synes virkelig det er en påminelse om hvor heldig vi er som bor i Norge. Hvar utrolig rart og tenke på at neste år skal jeg ikke feire 17 mai, blir litt trist! men jeg har hatt det kjempe kos idag. Så barne toget, vært ilame de andre på tivoli, Gått i borgertoget også selfølgelig spist masse god kake! Nå er jeg utslitt så jeg håper alle har hatt en fin 17 mai!

What doesn't kill you makes you stronger

The only risk in taking an adventure, is not taking it at all

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

Live, Laugh, Love
Yours??

Har på følsen av at dette blir en herlig uke ! Nummer 1 er at vi er offisielt ferdig med nesten alt av skole arbeid så vi har nesten ingen ting å gjøre. Hadde bare 3 timer på skolen idag pluss at vi har fri fra torsdag til tirsdag!! Nummer 2, det er meldt fint vær og sola begynner gradvis og komme frem. Nummer 3, Det er snart 16 og 17 mai. Gleder meg ! Nå skal jeg se paradise og kose meg med jordbær og druer. Hvar på trening fra 9 - 10 så fikk ikke sett det. Håper det er en bra episode...


Gårsdagen var helt grei, bare håper det blir varmere mot 17 mai! Idag skal jeg på jobb, på en søndag.. Heldigvis skal noen av de andre jentene være der så jeg blir ikke helt aleina. Etter det skal jeg trene også skal jeg bare slape av. Det er så herlig og ikke ha noe skole arbeid eller prøver som jeg må bekymre meg for.

På USA fronten har jeg fått vite når jeg skal på info møte i Oslo. Jeg skal den 6 juni som er på en søndag så vi skal kanskje hvere der 1 helg, gleder meg. Nå som jeg har fått meg familie må jeg bare vente for og finne ut hvem de er. Så må jeg kontakte låne kassa, få visumet og dra til ambasaden. Time flyes !
Yes, endelig er jeg ferdig med matte tentamen! Å det gikk faktisk ganske bra, mye bedre en forventet. Sola er endelig tilbake og det er så herlig. Igår kunne jeg sykkle i bare t-skjorte fram og tilbake fra friskhuset. jeg kjøpte meg også årets første jordbær, og det var så godt! Idag har jeg jobba, kjempe artig.. Snart skal jeg ut så jeg håper at det ikke er alt for kaldt! ha en fin lørdags kveld..Skola er så utrolig stress for tia. Hadde engelsk tentamen igår og på fredag har jeg matte! Har regnet matte nesten helle tia i flere dager nå og ennå må jeg øve mer. Hater matte!! men det er noe annent som virkelig får meg forbanna, det snør. Å ikke bare litt men utrolig mye også. Hallo, er det ikke mai? en av de kosligste måndene i året med 17 mai, sol osv. Værgudene burde virkelig ta og skjerpe seg! Ellrs idag glemte jeg fulstendig at jeg skulle ta sprøyte så jeg måtte forte meg til bussen rett etter lønsj. Snart har jeg trening og etter det må jeg pugge mer matte...


Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits