FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN
Beste!! Blir ikke det samme til neste år uten dere! <3

yey, jeg er blond igjen! Frisøren min gjorde nok en gang en strålende jobb, hun fikk det til å se så naturlig ut akkurat som jeg ville. Synes kanskje ikke så bra på web cam men når jeg får tatt noen bilder igjen lover jeg å vise håret litt bedre. Helga mi var ganske rolig og utrolig deilig. Tror alle sammen trenger en sånn helg en gang iblandt. Sku jo egentli på step idag men etter at jeg og isa var igår vurderer jeg veldig på om jeg skal på det igjen. Det nye programe er jo helt elendig! På USA fronten er det ikke noe nytt, sjeker e-mail hver dag og håper på at en mail om vertsfamilien snart skal komme, er s spent!


Sola er endelig tilbake, la oss håpe den blir her denne gangen. Det er ståkuke  denne uka, som betyr at russen kler seg ut som alt fra emoer til filmstjerner. Idag var det pimp and hoe. Jeg holdt på le meg ihjel da jeg så gutter i sky høye heler og rosa minniskjørt gå ned alle de trappene. Man kan si det sånn at men ikke akkurat er født på de skoa. I gymen gikk noen av oss jentene tiligere ned for og sitte i bastua. Hvar faktisk utrolig deilig og bare slappe av der inni i varmen, til vi måtte ut i vannet for da var det iskaldt!  kl 7 ska jeg på "møtet" ilame laget mitt som gjelder noe drama som skjedde igår på kampen. Kan helt klart si at det er noe av de verste kampene vi har spilt. Så vi får bare se hva som skjer..

Været er så og si helt umulig og forutse nå får tia! Først er det helt greit, så snøstorm og nå er det sol. gleder meg til våren! Skolen er det samme, men har faktisk ikke så veldig mye denne uka. Har regnet ut at jeg bare har 39 skole dager igjen og så er det sommer!! En anna posetiv ting er at jeg er ferdig med SLEP testen og får sikkert snart vite hvem familien min er. også fant jeg kamra mitt med masse bilder som jeg ikke har set før. idag må jeg til tverlande for og spille kamp, for bare håppe at sola holder seg der den er!

bursdagsbarnet!
 Drit bra kveld med masse bra folk!

I går var jeg og mic på friskhuset. Godt å få trent litt, var også utrolig deilig at det bare var vi salen så vi kunne gjøre va vi ville! Så dro jeg til isabell hvor vi holdt på å le oss ihjel da Else skulle gå 5 mil på ski i senkveld. digger den dama!! Idag har jeg og noen av jentene vert i byen å shoppet til bursdagen. Fant heldigvis alt jeg trengte til kostyme mitt, som dere får se senere. Snart skal vi til isabell for å orden oss! Så må vi prøve å finne ut når tid bussene går, bussruta går jo ikke an til å lese! men vi finner vel ut av det. Har på følelsen at det blir en bra kveld!


Yes, endelig ferdig med nynorsk tentamen! hvar så deilig å bli ferdig med den. Ellers idag har jeg vert på trening og faktisk øva til matte prøven. men nå over til det jeg trenger hjelp med. jeg skal i tema bursdag på lørdagen, blir sikkert kjempe artig! Tema er P og S, så du må ha et kostyme som begynner med den bokstaven. Jeg har heldigvis funnet ut hva jeg sånn ca skal være. Jeg har bestemt meg får enten prinsesse eller sjørøver. Skal kjøpe det siste jeg trenger i byen med jeg må først finne ut hva jeg ska være. Hva synes dere??

Prinsesse eller sjørøver?Å, nå er jeg bare så utroilig glad, kan ikke beskrives! Fikk nemlig denne store konfoluten fra explorius om en eller anna test som heter SLEP. Hvar cd og masse papiere med også. Der sto det en del, men det som virkelig fikk meg i så godt humør hvar dette:

Dette er en test vi vanligvis ikke sender ut så tillig med siden vi nå har en familie som er interessert i å hoste dei må vi ha det slik at de kan sikre dei skole plass.
 
Skulle selfølgelig ønske at jeg viste noe mer, hvem de er, hvor de bor og alt det der. men jeg er så glad for at det er noen som vil ha meg. Har hvert ganske bekymret for at de ikke skulle finne noe til meg siden jeg har pels allergi. Gleder meg helt sykt til å finne ut hvor jeg kommer og hvem min host family er!!  Kan ikke være lenge igjen nå til jeg finner det ut


Norsk tentamen gikk ganske bra, så bra faktisk at når det var 1 time igjen til vi kunne levere rekte helle klassen opp hånda. Sier kanskje litt om prøven! Etter skola dro jeg på friskhuset. Kjøpte meg denne på veien hjem. Beste frukt smoothien jeg noen gang har smakt! Den er både frisk å utrolig god pluss at den faktisk er veldig bra etter trening. Anbefales! Nå sitter skal jeg kose meg med gossip girl, ser det nemlig på nette siden jeg er på amrikansk tid på nesten alle tv seriene mine. Senere idag har jeg fotball trening og så er det paradise..
Jeg er sykt dårlig trent for tia og kondisen min holder ikke akkurat noe mer en maks 10 min på tredemølla!  Så her må det jobbes. Som jeg sa i forige innleg har jeg begynt med et trenings program på 8 uker for og komme i bedre form før sommern.

Har sett at mange har begynt med null godteri og usun mat i sånn 3 - 4 uker men det kommer ALDRI til å fungere for meg! Jeg elsker mat, kan ikke leve uten det. All credit til alle de som gjennomfører det, skjønner virkelig ikke at dere klarer det!  Så nei, isen min blir dær den er! men treningen kan jeg klare.

Her er min ukentlige treningsplan

Mandag - Step puls
Tirsdag - Langkjøring på tredemølle / fotballtrening
Onsdag - fotball trening
torsdag - 4x4 på tredemølle / fotball trening
Fredag - kortkjøring på løpebannen
Lørdag - FRI
Søndag - step puls


 

Hva gjør dere for og komme i form til sommern?


Jeg som faktisk hadde fåt litt håp om at sola endelig hadde kommet frem igjen etter påska, men neida. Har regnet i helle dag!  Jeg, isabell og Lena dro på step puls idag. Hvar utrolig tungt men jeg får bare holde ut. Har lagedt en egen trenings plan og greier hvor jeg skal trene hver dag i 8 uker. Må jo komme i form til sommern! Imorra har jeg tentamen, jippi. men det er bare norsk så jeg er ikke så veldig bekymret. Nå må jeg bare øve litt mer før går og leggr meg. Vi begyner faktisk kl 9 imorra så jeg får sove lengre, digg!!

( bilde er gammelt men det er sånn vær det er nå for tia, herlig herlig!!)

Akkurat nå svir det som et helvete på beina. Har nemlig spilt kamp idag og har de brannsåra etter det. Det er et helvete å dusje etterpå for og si det sånn. men vi vant 5-3 over hunstad så er fornøyd med det. Gleder meg til sesongen starter for da blir det mer kamper. Skulle egentli dra på step puls ilame noen av de andre men jeg kom så seint hjem fra kampen at det ikke var vits. Nå skal jeg kose meg foran tv med tippeligaen, en av de få ting som er bra med søndager!
can't wait!! <3


Det er så utrolig herlig med helg, har hatt den kjedelig uka på skolen så det ska bli godt med fri. Planene for idag er og bare slappe av. Skal kose meg i slaske klærne mine, ta ansiktsmaske og spise masse is. fredag er offesielt min nye lørdag for og si det sånn! Imorra har jeg flere planer som og dra til sulis og kanskje ut så hvorfor ikke bruke dagen idag på å bare chille?? kos dere i helga


Hadde det kjempe koselig igår med jentene! spiste pizza for første gang fra pizza bakern, var god men ikke den beste jeg har smakt. Idag måtte jeg våkne tilig for jeg skulle helt til byen får å ta sprøyte. Jeg tok nemlig Hepatitt B idag som alle utvekslingstudenter må ta. Det er 3 doser så jeg har 2 igjen. Etter det dro jeg til byen ilag med ingvild og marianne. Fant meg faktisk en dell ting som jeg kan vise senere. Det er utrolig herlig at sola endelig har kommet frem. Er skikkelig gira på sommer nå! Om ikke så lenge skal jeg sykkle ned til friskhuset siden det er så fint vær og kanskje ta sol.


Idag har jeg vert ganske sprek etter en hell påske med bare spising. jeg og isabell var nemli på friskhuset å holdt på å kolapse etter all jogginga. Etter trening dro jeg til mor og far på middag. Mor lager bare verdens beste mat. Nå sitter jeg her å koser mei. De andre jentene kommer snart. Vi skal spise pizza, se paradise og bare nytte den nest siste dagen av frihet, blir nok kjempe kos! Foresten så har jeg glemt og si at vi har fått oss fisker. Siden jeg er allergisk mot vær en pels dått var det vel på tide at vi fikk oss noen "dyr" i huset. Det er 3 styker og jeg anner faktisk ikke vilken type det er. Selv mener jeg at vi må ha en "nemo" fisk og flere ting oppi men det kommer nok etter vert. De er nå koselig å ha i huset!

stått slalom


spist masse godis og spilt mye wii med søs


kose kvelder


hvert ute


og vert i sulis

gjort noe artig i ferien?Jeg har hatt det så koselig i påska! Har vert lite blogging men når man er ute på ski, jobb eller bare nytter ferien er ikke akkurat blogging det som er i hue. Jeg har ståt slalom, jobb, hvert ilame venner og familie, hvert ute, felini, byen osv. Det har ivertfall hvert utrolig kos, synn ferien snart er over. Gleder meg virkelig til sommern nå. idag har jeg og familien min vert i sulis og stått slalom, kjempe kos. Bare synn Sara ikke var med, men hun får bli med neste gang. jeg hater at det ikke er fotball idag, er liksom det liker best med søndager. jeg ska legge ut flere bilder snart, må bare laste dem inn. håper alle har hat det fint i ferien!
 
Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits