FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN


Får en herlig dag dette har vært. Det var sol og nydelig vær ute . Vi hadde musikk prosjekt for klassen i dag. Jeg, Amila,Isabell og Ingvild hadde faktisk klart og gjort ferdig alt :) det var utrolig pinelig og fremføre siden vi nesten ropte og hylla under hele sangen, men det var nå morsomt. Vi hadde også norskprøve i dag, gikk faktisk veldig bra så håper på en god karakter :)

De tre siste timene var vi nesten bare ute og nøt det fine været. vi spilte fotball tennis og et anna ballspill jeg ikke kan navne på som jeg knuste alle i ;D resten av dagen skal jeg bare være ute og nytte været så lenge det varer.. Så skal jeg på trening lit sener ;)

                                  webcam200904300922
                                                                        Musikk prosjekte ;)
Nå må jeg ha en ny shampoo. jeg har brukt headandshoulders lenge nå og det er seriøs den verste shamppoen noen sine. Jeg er så rød og tør i hodebunnen at det svir og klør der hele tiden:(

Vis noen av dere har en bra shampoo å anbefale vil jeg gjerne vite det.. spiler ingen rolle hvor dyr den er, bare den er bra. vis dere vet om noen som gjør at du ikke får fett hår og gjør at du ikke er så tør i hodebunnen så hadde det vært til stor hjelp ;) 

tnheadandshouldersGod morgen til alle, beklager for dårlig blogging i går var bare så sliten at jeg ikke klarte noe. Ska gi dere et kort resemay av i går:) vi vant 1-9 over junkern så det var Veldig bra. etter det dro jeg, Marianne,Amila, og mirsada til tverlande for og spille for det andre lage. gud, om jeg hater nye kun stgress baner. De er så glatt, også regnet det jo på begge kampene så ble helt klis blaut:( Det ble 1-1 mot tvarlande..

etter kampene dro jeg hjem og sprang ut og inn av dusjen. så kjørte jeg og isabell ned til ingvild. Vi skulle gjøre ferdig mussiken. vi kom oss et stykke, i vertfall lengre en på mandag. De andre kommer til meg etter treninge i 9 tia for og gjøre det ferdig :)

nå sitter jeg her og øver på den 2 fransk prøven vi har i dag;/ heldigvis er det bare glosser og gramatik så det er ikke så vanskelig.. håper alle har en fin dag:) 

bc3b8kerpreview
gud for en dag.. Den startet med en 2 timers lang fransk prøve. gikk egenli ikke så verst, bli nok ingen 6 men håper iverfall på en 4. så hvar det 2 kjedelige timer og så hvar det endeli gym. Vi skulle jogge lang løypa, som er et godt stykke. jeg og ingvild jogget ilag, og vi klarte oss ganske bra, fikk en bra tid så er fornøyd med det. 

Nå må jeg bare øve,øve til jeg skal på 2 kamper etter værandre.. en for mitt lag og et for innstranda 94. gleder meg til bege, men selfølgelig mest til mitt lag sin mot junkern:) kommer nok hjem sent og da er det bare mer øving til de 2 prøvene vi har i morra og på onsdag. pluss så kommer Amila, isa og ingvild til meg for og gjøre ferdig musikk prosjekte. gud, så mye stress det er nå før eksamen..er nå med i en ny konkuranse :) Man kan vinne 2 hudpleie produkter fra  BIOLINE, og man kan velge de selv. hvordan du deltar i konkuransen får du hvite. vis du vil være med går du bare inn på  http://salongen.blogg.no/ :)


1240922061798
Skjørt og shorts, to ultimate plagg man bare må ha til sommeren kommer. Uansett farge,form eller merke må vi ha dem. men hvilken av dem liker du best?

skjc3b8rt lindsaylohanshortsmain000x0365x377

Hvilken??
Det er bare så utrolig kippt at jeg ikke får sett glimt kampen på aspmyra i dag :( gledet meg virkelig til og se den, men jeg får vel bare se den neste. Heldigvis vises kampen live på tv2 zebra, så nå skal jeg bare sitte og kose meg med tv i sofan. Heier selfølgelig på glimt, men har ikke akkurat noen god følelse for kampen...

nfi322860860628001210968176    full

Hvem heier du på?
Hvem tror du vinner?I dag hadde vi musikk prosjekt på skola så vi kunne dra hjem med en gang. jeg, Amila, Isabell, Ingvild og marte var ilag på dette prosjekte. Vi dro først til meg, opp alle de lange bakene til og finne ut at vi ikke kunne være der ;/ så derfor dro vi ned til ingvild. Absolut helle dagen til nå har vi ikke gjort noe.. vi har rett og slett bare sotte der og snakka. Vi skulle egentli gjøre alt ferdig i dag, men vi må heller fortsette i morra:) Resten av dagen i dag er det selfølgelig trening på meg og å øve til fransk prøven.. hater fransk, kommer garantert til og få 2 i morn;/ see yaa..
Etter å ha kommet på første plass i pulja havner vi i semi finalen. ingen mål i første om gang så vi håper på neste. Så gjør det verste en kipper kan gjøre. Jeg slipper balen inn på et fri spark. Da mener jeg ikke mistett den, da mener jeg at jeg fysisk flyttet meg til siden :( trodde det var indirekte, men så selfølgelig ble det mål. Det føltes som om verden skulle briste, heldigvis scoret mirsada i siste minutene og vi vant strafekonken :)

Så var det finale mot Grand. Vi tapte 3-0. Det er så typisk, blir bare så irritert av og tenke på det.når man har gjort en bra turnering ønsker man jo selfølgelig og vinne. Det er rett og slett surt og tape i finalen. ja,ja vi får nå bare fortsette og trene hardt, det er tråsalt kamp på tirsdag..

p4240579p4240582

Så må jeg også si gratulerer til Martine som ble kåret til finalens beste spiller :D
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra nok en kamp i regn. vi vant 1-0 over hunstad så er kjempe fornøyd med det:) nå har vi ikke kamp igjen før i 12 tia men vi er vidre uansett så er glad for det. Blir nok ikke noen flere innleg før etter finalen vis vi kommer oss dit.. kampene er veldig tette så blir nok helle dagen på lia. Så håper jeg jo at vi vinner gull noe vi skal gjøre..

gullpokal

see yaa..På den ene siden av denne dagen vant vi 8-0 i første kampen og uavgjort i den andre. Det betyr at vi er sikre til semifinalen i morn :) på den andre siden har det regnet og blåst helle dagen. Er så sliten nå at jeg ikke en gang har lyst på godter, vill bare legge meg i badekare i flerer timer og slappe av. Blir nok bare hjemme kos idag, er alt for sliten til og gjøre noe annent.. Også må vi stå opp i 8 tia i mora .. håper alle har hatt en god lørdag :)Er det mulig sier jeg bare, det verste av alt har skedd når man skal spille nesten 2 kamper etter hverandre i dag.. Det regner ;/ det ikke bare regner, det blåser og er iskaldt. det er så typisk, der er bare i bodø noe sånn kan skje. Gleder meg virkelig til og stå ute og fryse mens jeg for både vind og regn i tryne.. Sitter bare her og håper på at sola skal titte frem:) men, men må jo bare bitte tennene sammen. Har en god følelese for begge kampene i dag, så vi får nå se hvordan det går :)

dsc01587

Hvordan er være hos dere?Jeg bare ELSKER skinnjakker, har bare lyst på et helt skap av dem. jeg liker nesten alle mulig typer, men mest de litt korte. Har en brun en fra før av, som jeg bruker utrolig mye. Har veldig lyst på en svart en, men tror ikke akkurat bankkorte mitt var serlig fult etter den forje:P

bb06skinnjakke0321 skinnjakke

Hva synes du om skinnjakker?
Vi vant 3-0 mot vinkel i dag, så er utrolig fornøyd med det :D vis vi vinner 2 kamper til er vi i semi finalen, gleder meg kjempe mye til i morn da har vi 2 kamper til:) Etter kampen satt jeg marianne og Martine igjen og så på noen andre lag som var i samme pulje.
 
I halv 5 tia møtte jeg Lena og vi dro på spining. Det mest typiske av alt skedde på spinninga, jeg hadde glemt vann ;/ heldigvis fant lena en flaske til meg så jeg slapp og tørste. men da vi kom inn i salen og satte oss på sykklene kom ei jente atme oss. Ho sa til vennina si at det skape hun skulle ha var allered fullt med klær, enda hun hadde nøkklen.. Lena kunne nesten ikke holde lattern inni, det var kanskje ikke så lurt av meg å ikke ta en nøkkel ( flaut ) :) Nå skal jeg bare slappe av og kose meg med Tv :)
Heeii alle, skulle bare skrive et litte innlegg fordi i dag er det første dagen av maske cupen. Vi skal spille rett etter skola på lia også skal jeg på spining med Lena rett etter på, så det blir nok ikke noe blogging før senere i kveld.

                                 dsc00109

wish us luck :D 
Hvilken type idrett liker du å holde på med?? 

e
jeg dro hjem fra skolen tilig i dag fordi jeg skal på keeper kurs rett etter skolen. gleder meg til og dra, blir sikert et bra kurs. Senere skal jeg kanskje dra på trening, vet enå ikke det kommer an på hvor mye har igjen av skole arbeide.

Nå sitter jeg med en bookraport om Harry Potter. er ikke noe stor fann av å lese bøker, klarer det bare ikke. Men jeg synes filmene til Harry Potter er kjempe bra. Det er faktisk sånn jeg får til denne oppgaven, jeg ser bare filmen ;D Det er litt juks, men jeg får nå levert inn oppgaven. Det er utrolig mye igjen og jeg har mye og gjøre i dag så jeg må vell fortsette :/ 

   142632      142831

Liker du å lese ??
Silje Moan
Hei, jeg heter Silje å ble født 22 desember 1993. Jeg er født i Oslo men har bod i Bodø siden jeg var 4 år gammel. Akkurat nå har jeg fri år fram til februar for da stikker jeg til Australia noe jeg gleder meg ekstremt mye til! Jeg reiser med Gostudy og skal studere idrett mens jeg er der. Fritiden min går for det meste til jobb, venner, familie og trening. Jeg ønsker å bruke bloggen til å inspirere både innen mote og trening. Begge er noe jeg er svært interessert i spesielt trening siden jeg kjører ganske hardt nå fram mot Australia. Har dere spørsmål er det bare og spørre!  :)


Jeg er med i en ny konkurranse om et Gavekort fra Louis Vuitton på 900 kr i oslo ;D Alt du trenger er og gjete på et spørsmål.. Konkuransen er på http://rikkemetholmidsoe.blogg.no så heng dei på, premien er utrolig bra :)


          louisvuittonneverfull300x287          iphonewallpaperlouisvuittonlogo
Mange har snakket om at Alexander rybak kan vinne hele Melodi Grand Prix, men hva tror du egentli? Personlig synes jeg han har utrolig gode muligheter til og vinne. Jeg synes sange er utrolig fin også passer den liksom så godt i en sånn konkuranse. Også er han jo bare så sjarmerende. Synes det er så bra at Norge endelig kan vinne :)

objcab541qm

Tror du Alexander kan vinne for Norge?Jeg har tenkt lenge på og kjøpe en av disse fine sommer kjolene, men hvilken?

 1381500080 1750910054

Hvem synes du hvar finest?
NÅ har jeg nettopp kommet hjem fra den siste tentamen på ungdoms skolen, herlig ;D Gikk egentli helt greit, ikke perfekt med greit. det som virkelig irriterte meg var være da jeg skulle sykkle hjem. Gjet hva som skjedde, det begynte å snø. Så typisk, akkurat da jeg var ferdig med alt ser jeg ut av vinduet og det snør. så nå har jeg nettopp sykklet hjem i iskald vær og blit gjenom våt av snøen ;/ så typisk.

kl 5 i dag ska jeg og Lena dra på spinning. er en god stund siden jeg har vært på spinning så det blir nok artig. personlig er jeg ikke så stor fan av sykkling men når man kan gjøre det inne går det jo bra;D

spinning

Hva mener du om spinning?
nå har jeg netopp kommet hjem fra en koselig kveld hos isabell. Vi så egentli bare på paradise hotell vi, og det var kjempe artig. Episoden i dag var jo så bra fordi MATS kom tilbake :DD Jeg sitter nå i et hav av matte bøker og prøver og forstå litt av det til i morn. Er forberet på og sitte lenge ivertfall. Det verste er at etter den siste tentame går det en uke og så er det eksamen. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid begyner med å øve i siste litten? gidder bare ikke og starte tilig, i vært fall ikke med matte.  Blir nok en lang kveld ;/


Nå har jeg nettop kommet hjem fra en utrolig kjedelig dag på skolen. Vi hadde matte hele dagen, siden vi har matte tentamen i morra :/ kan seriøst ikke matte, sliter skikkelig til i morra. heldigvis hjalp Amila meg til og forstå de vanskeligste oppgavene, så jeg er litt bedre forberet ;D  Siden jeg har alle bøkene klar skal jeg bruke litt tid på og gjøre ferdig namien.. Senere i dag skal jeg på trening, og kanskje gjøre noe annet ;)

dsc00319
Nå har jeg nettop kommet hjem fra kampen mot tverlande. Jeg, ingeborg, Lise og Martine spilte for vårt lag;D Vi vant 3-2 så det er jo bra, men det var utrolig kaldt dær borte. Traff mange nye på junior lage og de var kjempe hyggelige. Amila kunne ikke dra på frisk huset, så det var ganske domt ;/ heldigvis er det fotball trening kl 8 :)

Nå har kampene begynt i tippeligan, skal se på det nå. Bodø glimt spiler jo i dag så vi får jo håpe på det beste, Heia glimt ;) Det er bare så synn at jeg ikke for se vålrenga mot brann kl 8... 
De som spiller er?

Rosenborg - Odd NÅ

Sandefjord - Bodø/Glimt NÅ

Strømsgodset-Lyn NÅ

Aalesund-Start NÅ

Vålerenga-Brann kl. 20 fra vg ;)


Hvilket lag heier du på av disse??
Hva tror du resultate blir??

Heei alle bloggere, har nettop våknet det ble en veldig lang lørdags kveld i går så har sovet ganske lenge.. men det betyr også at jeg kommer til og hvere trøtt i morn siden jeg sikkert ikke vil få sove i dag ;/ Tenk det er skole i morn, hvorfor må helgene alltid gå så for? hater søndager, skulle bare ønske helgene kunne vare litt lenger :) Planene mine for i dag er at jeg  og noen av de andre jentene på laget skal spille trenings kamp for junior laget:) så skal jeg på friskhuset ilame Amila og få bort lørdags godtre ;D senere må jeg vell se om jeg finner på noe anna.. ha en god søndag..Har vert så lei av det gammle designe mitt lenge, så er så glad at jeg har fått meg nytt ;D Det er www.fixmeta.blogg som har laget det ;D han er kjempe flink og jeg ble veldig fornøyd :)

siilyssbloggtest

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjempe koslig bytur med Marianne,Ingvild og Mailen. Jeg og marianne var i byen kl 14.30. Vi gikk rundt i helle glasshuset og jeg fant endelig en ny kjole til film festivalen ;D Mailen og ingvild var på jobb så de kom ikke før kl.4. Vi shoopet litt, satt på aurora og bare snakket litt så det var kjempe koselig. vi var dær helt til kl.6 og vi slapp heldigvis å ta busse hjem fordi vi ble hentet av moratil marianne;D nå sitter jeg bare her og koser meg med vanilje is (L) håpper alle har hatt en fin lørdag:)

dsc00297

dsc00300

Jeg kjøpte:

dsc00306
Kjole fra B.young

dsc00307
tunika fra vero moda

dsc00308
Manykyr sett fra cubus, kliper fra glitter og ring fra H&m

God morn alle bloggere, håper alle har hatt en finn morn og er klar til den beste dagen i uka, nemili lørdag. Lørdager = godter,venner byen osv. Sto opp i 11 tia i dag og spiste frokost 5 min etterpå. Har nettop stella meg fordi jeg å marianne skal til byen snart.  Håper jeg finner meg noe fint, det er jo sommer snart. Vi skal treffe ingvild og mailen der senere ;D håper alle koser seg i dag...

bedb

Jeg har på meg: singlet fra "bik bok", bokse fra "Only", Skinn jakke fra "Large", Smykke å øredober fra "glitter" og støveleter fra "din sko"..Endelig er det helg igjen, har vært en uke med mye stress med tentamner og mye lekser så det er godt og få fri:) skolen var som vanlig kjedelig, men vi fikk ikke lærer i siste timen så helle klassen gikk ;D har nettop kommet hjem fra frisk huset. Tok bare styrke trening siden jeg skal ditt senere i kveld med Lena :)  Senere i kveld etter friskhuset planleger jeg og se Norske talenter og Golden goal og bare slappe av ;D hvem vet, kanskje jeg finner på mer...

God helg :DHar nettop blitt med i en konkuranse om et utrolig fint armbånd påhttp://janehaug.blogg.no . Anbefaller bloggen hennes..

35256431239828703390n400

Er det ikke fint?

Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits