FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN
Yes, da var jeg endelig ferdig med alt stresse før påsken. Hadde min siste prøve idag som gikk rimelig bra, håper jeg! Ellers idag har jeg ikke gjort noen ting, skal snart på friskhuset og så på trening. Må begynne å bli mye flinkere til å trene, har jo nesten ikke vert på friskhuset den siste månden. Ellers i bodø så er det den årlige vinterlyd konserten som er til inntekt for kreftforeningen. Det kommer faktisk noen bra kjendiser i år som Paperboys, Wig Wam, A1, Maria Haukaas Storeng osv så jeg vurderte faktisk å dra ilame noen av de andre. Men jeg liker faktisk ikke konsterter, har aldri gjort det egentli. Hater å stå ilame masse svete folk og nesten ikke høre musikken, nei det er ikke noe for mei !
Jeg har nesten ikke blogget på 5 månder så det har jo skjed en god dell. Det største av dem er nok at jeg skal være utvekslingstudent i USA neste år så det er egentli hoved grunden til at jeg begynte å blogge igjen. Vil gjerne informere de som er interesert littegran om hva som har skjedd siden jeg skal bruke denne bloggen i USA. Så jeg får vell bare begynne fra toppenBegynnelsen
Jeg har alltid vert glad i å reise å hadde tenkt på og være utvekslings student lenge men trodde aldri det ville bli noe av. Så kommer jeg på vidregående og for masse ny informasjon som virkelig for meg til å tenke igjen. 2 av bestevennine mine , Marianne og Ingvild begynner også å tenke på dette og vi begynner og skjekke ut organisasjoner.

Explories
I begynnelsen gjorde jeg masse selv og fant ut mye på egen hånd siden jeg var redd for hvordan foreldrene mine ville reagere. Jeg ville være bombe sikkr på at det var dette jeg ville før jeg sa det til dem. Jeg så først på STS som er organisasjonen Marianne drar med. STS virket veldig bra men da jeg så katalogen til explorius var jeg ferdig. Det passet helt perfekt for meg. Det er en liten organisasjon som kun tar inn ca 200 fra vert land og de er veldig nøye på og fine rett familie.

Fortelle Mamma og Pappa
I første omgang sa mamma og pappa blankt nei! De skjønte virkelig ikke hvorfor jeg skulle dra bort 1 år. De kom med alle slags grunder om 1 år for lenge, borte fra familien min, for ung osv. Det var ganske tungt siden mange av vennene mine fikk lov til å dra og jeg var den eneste. Sta som jeg er holdt jeg på i 3 månder med å overtale dem om hvorfor dette var det rette for meg og alt jeg ville lære.

Desember
Det var utrolig mange som jeg kjente som skulle bli utvekslings student nå. Jeg var utrolig deppa av å se at flere og flere fikk familie og sendte søknader noe som jeg skulle gjort. Jeg hadde jo gitt opp håpet siden mamma og pappa fremdeles sa nei! men så, i begynnelsen av desember kommer jeg opp på rommet og setter meg ned. Foran meg ligger en gull lap med bilder av exsplories og USA. Deet strå " Skole år 2010 - 2011, klem mamma og pappa". Tro om hjerte mitt hoppa der, har aldri vert så glad!! Klemte jo bokstavli talt foreldrene mine i bitter. så jeg er veldig glad for at de ombestemet seg til slutt. De er veldig engasjert nå noe som bare gjør at jeg gleder meg mer!

Intervju 16 desember
jeg var så nervøs før intervjuet, explories tar jo kun inn 200 per land så det er får som får komme med. Men intervjuet gikk utrolig bra, Hun dama var utrolig grei og jeg fikk vite masse nytt om USA. 2 uker senere etter mye stress om tanken av at jeg ikke skulle få plass ble jeg godkjent. jeg svarte selfølgelig ja

Papirer
Da jeg ble godkjent tok det 2 uker og papirende flommet inn! Vis det er en ting som er sikkert er det at Amerikanerer vet og overdrive. Det tok 1 måned før jeg sendte søknaden. Så for 2 uker siden fikk jeg beskjed om at jeg måtte sende karakterende på nytt. De sendte jeg idag, 22 mars. Så nå er det bare å vente og håppe på at alt er rett denne gangen.
jeg gleder meg veldig til å få familie men er litt bekymret for å ikke få det. jeg er nemlig allergisk for pels dyr så jeg har litt mindre sjanse en andre men jeg krysser fingene!

Vis det er noen spørsmål så er det bare å spøre. Jeg skal oppdatere så mye jeg kan. Jeg leser mange blogger for tiden å blir skikkelig inspirert av dem men jeg vil jo også lese flere som drar samtidig som meg. Så hvis noen skal være utvekslings student eller hvet om noen blogger er det bare og skrive addresen eller linke til bloggen !


Har jeg nesten ikke ståt stille idag, har vert frem og tilbake helle tiden! Det begynte med en innlevering jeg ikke hadde levert som jeg fikk 30 min på ( flaks den ikke var vanskelig)! Så måtte få underskrift på de siste papirende mine til USA så nå kan jeg endelig sende dem. Etter skola dro jeg, Lena og Isabell på step puls. 10 min etter step pulsen måtte jeg dusje å så kom pappa og henta meg før vi skulle i bursdag. Onkel ble nemlig 32 år. Maten va utrolig god, som den alltid er hos bestemor. Nå skal jeg kose meg med paradise og øve litt til på Geografi prøven til imorra. Er ikke så veldig stressa for stoffet er ganske lett så vi krysser fingrene på en lett prøve..


Siden jeg var så flink å dra på friskhuset etter skolen idag bestemte jeg meg for og ta lørdagen min idag. har faktisk blitt en vane at jeg spiser meg stappa på godteri på fredager. Mine to dovendyr, amila og marianne kom jo også til meg . kunne jo ikke spise alt godterie alene. vi lagde is med oreo og smash i , digg!! Etter det så vi new moon og masse tv før begge dovendyra sovnet i sofaen. de klarte jo til slutt og vokne så nå sitter jeg bare her. Er ikke trøtt i det helle tatt så skal spise det siste av godteri før jeg finner en eller anna serie og kose meg med.


dovendyr 1

dovendyr 2!

www.idawulff.com


www.maddisin.com


 http://siljebredesen.com/


http://enjoylifeida.blogg.no/http://juliemalvik.blogg.no/

Blogginga mi er helt klart ikke som den pleide men nå skal jeg prøve å bli bedre!! Skolen er et slitt om dagen, alt for mye lekse og prøver. Har faktisk 1 prøve og 1 innlevering til imorra. Idag har vi hat Bip test på trening. Etter 6 uker med springe øvelser nesten vær dag ble vi endelig ferdig. Testen er noe av det hardeste jeg har vært med på, kommer ikke til å klare å stå imorra! men jeg har ivertfall forbedret meg. Nå skal jeg kose meg med paradise og Torsdag kveld fra Nydalen og så må jeg lese til prøve, yeiii!

Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits