FORSIDEN ADD MEG INSTAGRAM' TWITTER DESIGN


De fleste av oss våkner kl 7 så da har vi 2 timer før bussen kommer å henter oss. Vanligvis pleier jeg å jogge i en time før jeg spiser frokost sammen med de andre. Dette hadde jeg på meg igår på skolen, uniformene er som sagt veldig greie siden vi kan mikse mye selv,Etter to timer med idretspedagogikk har vi lunsj fra 11.30 til 12.00. Maten er er overraskende god så jeg tror de fleste av oss bare sitter å gleder oss til lunsj i timen.
Fra 2 til 5 har vi endten volleyball eller surfing. Denne uka har vi surfing så vi begynner 2 idag slik at vi skal klare å rekke middagen som er 5.30.


Ellers så soler vi oss, leser, drar rundt i manly eller bare har det hyggelig vis vi har fri. Drømmelivet for å si det mildt;);)
Idag hadde vi første surfetime med skolen. Det var utrolig artig men samtidig vedlig slitsomt etter 2 timer i vannet. Bølgene er jo mega svær her så du får virkelig det trykket når du skal prøve deg på en. Kan ikke kvalifisere meg som noen surfer ennå men jeg klarte å stå på to bølger så er fornøyd! Vi har jo 10 timer igjen så kan jo henne jeg blir den proffen før jeg komme hjem. Her er noen bilder fra dagen, holdt jo på å dø i varmen så det å badet har aldri fristet mer.
Blir dårlig med opptateringer men det skjer så mye her at når jeg faktisk endelig får tid til å sette meg foran pc er jeg så sliten at jeg bare vil sove. Denne uka har gått utrolig fort, tror det er fordi vi begynne rå komme inn rutinene her borte. Vi har foreksempel begynt med volleyball, noe som er utrolig artig å holde på med i varmen!

Mandag til Fredag

Som sagt begynner vi å komme inn i rutinene så vi har hatt en ganske normal uke med skole og volleyball! Trenern vår er utrolig flink, han har faktisk trent landslaget så nivåer er ganske høyt men det synes jeg bare er bra for da lærer vi bare mer og mer. Ellers har vi spist litt ute, trent, hatt filmkvelder, sola oss, drad på byen og kosa oss i Manly!
Helga: Blue mountain og The Zoo!

På lørdagen slappet alle sammen bare av med volleyball og film etter fredagen! Idag derimot har vi vært på blue mountain tur og på besøk i dyrehagen. Fikk endelig opplevd en av mine store drømmer her i Australia, jeg fikk endelig se å røre på både kenguruer og koalaer!! Ble posetivt overasket over dyrehagen for det var så mange dyr der pluss at det var mange kenguruer som bare løp rundt, minne for livet! Etter det ble det BBq på oss før vi dro til blBe mountain. Hvar ikke det mest fantastiske jeg har sett i mitt liv men det var en veldig artig tur pluss at vi fikk oss litt av en joggetur ned tidenes brateste fjell!

 photo ffacc2a7-f76a-4c9e-b4d8-e08a3c953f6a_zps25f6d401.jpg
Jeg har det som sagt helt fantastisk her i Australia.  Vi bor virkelig i paradis å alle folka her er fantastikse og vi kommer veldig godt overens! Tror det er mye av grunnen til at jeg har det så bra fordi jeg var litt nervøs får å reise alene men det gikk over ganske fort får vi er virkelig blitt den god gjengen her borte på idrett! Jeg har som overskriften sa vært her i en uke idag så her kommer et lite sammendrag av en helt fantastisk med travel uke i Manly!

Mandag, dag 1

Etter 30 timer med reising kom vi endelig fram til Australia. Alle var ganske sliten men reisen gikk overraksende bra siden vi fikk tv på alle de lange flyene! Manly er så stort å flott men samtidig veldig stille og rolig. Mange strender, nydelig utsikt, mange butikker og masse sol gjorde all reisinga vert det. Når vi kom fram ble de fleste av oss på idett inkludert meg flyttet til Beach house. Personlig synes jeg dette er det beste huset for nesten alle sammen bor her pluss at vi er mer samlet på en måte og det er mye reinere her. Vi bor 3 minunna stranda men skola er 30 min unna så vi blir hentet med buss hver dag. Resten av dagen ble brukt til å flyttet inn å sovet siden de fleste av oss kun hadde sovet i 3-5 timer på hele turen.


Tirsdag, dag 2

Dagen startet med en veldig god joggetur ilag med Tiril. Det er virkelig helt fantastisk å jogge her, utsikten pluss det fine været gir virkelig den ekstra motivasjonen. Senere på dagen dro noen av oss på butikken for å fikse det vi trengte til huset før vi dro på skola. Skolen er virkelig helt magisk å det ser ut som galtvort i Harry Potter. Klager ikke på skolen får å si det sånn. Senere på kvelden var det cocktail party for alle studentene. Da fikk vi møtte resten av folka pluss at vi fikk nydelig mat og vin. Herlig dag!


Onsdag, dag 3

Første skole dag å jeg må si at jeg aldri har gledet meg mer til skolen. Vi har klesskode så alle jentene må ha skjørt å se ganske sekretær aktig ut mens gutta må ha dress. Det er egentli ganske greit fordi du kan mikse veldig mye å det er litt kult å ha uniformer. Er litt som i gossip girl siden vi kan style det selv! Skolen er ganske chill, vi har en veldig bra lærer å kun time fra 10 til 12 hver dag. Så rett etter skola dro mange av oss endelig ned til stranda. Stranda er nydelig og jeg kan ikke beskrive følelsen av å endelig få bade i havet igjen i stekende sol!
Torsdag, dag 4

Samme rutinene denne dagen. Morgen jogging, frokost, skole og stranda. Det andre som skjedde var jo at Tina endelig kunne flytte in til meg å Tiril etter mye fram å tilbake. Så da fikk vi ny romkamerat og større rom den dagen. Senere var det bar til bar på skolen så noen av oss jentene bestemte oss får ha det første forset på beach house. Vi koste oss som bare det pluss at utelivet i Manly var overaskende bra så en veldig bra kveld ute, fikk til og med holde en slange!


Fredag, dag 5

På fredagen hadde vi skole som vanlig men da hadde vi også fotballturnering. Hvar kjempe artig å spille igjen å lage vårt var faktisk ganske bra. Fikk mye skryt for spille mitt fra de andre så var ganske fornøyd. Etter turneringa var det BBq på skola og man kunne melde seg på turene rundt omi Australia så jeg håper jeg får svar fra dem snart. Resten av dagen så vi bare på film og spiste middag med resten.

Lørdag, dag 6

Idag var det endelig fri selvom skolen er ganske kort. Vi brukte denne muligheten til å endelig dra inn til selve Sydney. Vi tokk ferga inn å jeg trodde Manly ikke kunne bli finere men da tok jeg feil. Vis dere er i Sydney ta ferge for det er virkelig er fantastisk syn! Byen var utrolig fin, mange bygniger å den sykeste shopping gata ever! De hadde til å med Topshop, lykke! Vi var i byen i sånn 7 timer så var ganske sliten når vi endelig kom hjem. Senere på kvelden hadde vi beach housets andre fors for uka. Forset var artig men byen var helt grei så en sliten men super dagSøndag, dag 7

Siste dag i uka brukt til trening, stranda og snorkling. Et par av oss hadde meldt oss på men det var bare så vidt vi rakk det siden vi rottet oss bort. Personlig synes jeg det var bortkasta penger for vi så jo nesten ingen ting, men vi fikk oss ivertfall en tur på en ny strand. Ellers så hadde vi skikkelig rydde dag igår hvor alt av klær og rom ble vasket. Er skikkelig college hus det her så det var utrolig deilig å få vasket litt!Så det var min uke, skal begynne å opptatere masse framover for det er så mye mer å skrive om. Har dere noen spørsmål er det bare å spørre ;)
Har de så fint i Australia å jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre! Digger folka, skolen er chill og Manley er virkelig paradis på jord! Er dag 5 for oss og om 20 min skal vi på skola. Skal fortelle masse senere fordi det er så mye jeg vil vise dere. Loving paradise!

Silje T.Moan
Hei, jeg er ei 19 år gammel jente som kommer fra Bodø by langt opp i det kalde nord. Jeg er en veldig glad og engasjert person som virkelig elsker å reise. Jeg har allerede på mine 19 år bod i både USA og Australia som utvekslingstudent å enda vil jeg reise mer. Jeg blogger om hverdagen, trening, mote og tanker! Har du noen spørsmål er det bare å spøre ;)

K A T E G O R I E R
Antrekk
Australia
Blogg
Trening
USA, 2010 -2011


A R K I V
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011
September 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juli 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010
Januar 2010
Desember 2009
September 2009
August 2009
Juli 2009
Juni 2009
Mai 2009
April 2009
hits